Cum se pot îndeplini visele chiar de black friday!

M-am obişnuit de câţiva ani să fac cumpărături online, aşa că pot să spun că am o experienţă destul de vastă în această îndeletnicire. De-a lungul timpului am avut şi „surprize” dacă le pot spune aşa. Ba că au venit produsele peste o săptămână…..sau deloc, ba au fost deteriorate……sau lipseau componente, dar de lucrurile negative nici nu se merită să mai amintesc. Spun doar că am făcut o selecţie de magazine online, în care să pot avea încredere totală. Primul care trebuie remarcat, este Dwyn.ro, un shop online cu electronice.

Eu am aflat de el prin luna iulie, când mi s-a stricat cititorul de carduri. Rămăsesem cu „mâinele pe foc” tocmai când aveam de plecat la drum.Şi cum era să plec fără acest minuscul accesoriu? Aveam o mulţime de documente pe carduri de memorie, lucruri foarte importante mie…. Dacă avea laptopul cititor, nu îmi mai făceam griji. Aşa că de voie…..de nevoie…..am căutat un alt magazin, excluzându-le pe cele care le ştiam deja. Şi uite aşa am făcut cunoştinţă cu Dwyn.ro.

logo

Vi-l recomand cu căldură, pentru cele trei distincţii…..
calitate– aici cumperi doar produse premium de înaltă calitate;
rapiditate– produsele sunt livrate foarte repede, cumperi azi şi mâine ai produsul;
siguranţă– ai siguranţa că produsul livrat va ajunge la tine acasă fără nici o deteriorare…..nici măcar a ambalajului.
Şi ar mai fi de multe de spus…..despre modalităţile variate de plată, posibilitatea de buy back, de prelungirea perioadei de garanţie…..şi mă opresc aici. Restul vă las pe voi să le descoperiţi.

Acum, că tot ne-am obişnuit cu Black Friday, sau vinerea neagră pe înţelesul nostru al românilor, am zis că a venit momentul să intru şi eu în rând cu lumea. Păi nu aşa se spune când unii au şi alţii nu? Cum adică, toţi să aibă televizoare cu internet şi eu nu? Şi dacă tot se fac reduceri substanţiale la televizoare smart, la încălzitoare electrice, produse de îngrijire personală, jocuri lego şi multe alte produse, pe Dwyn.ro, am pus ochii pe un smart tv .

55h641031

9ae446b5393892580f3a8623c438b399

 

 

Aştept însă data de 18 noiembrie, când se va da startul reducerilor, ca să mai scadă puţin preţul. Căci dacă mai rămân ceva bănuţi din ce am strânşi, o să îi cumpăr şi un joc lego nepoţelului meu. Este înebunit după aceste jocuri, şi cred că ar fi un cadou perfect de Moş Crăciun.

Am rămăs „fixat” pe un televizor smart de când am fost la un prieten în vizită. Să vezi că deschide tv-ul cu telefonul, că se conectează pe net pentru un clip video sau un film, sau că schimbă programe atingând ecranul, mi s-a aprins flacăra dorinţei. Dorinţa de a avea şi eu un televizor smart. Mă uita-i în lista de televizoare de pe Dwyn, şi am „ochit”
televizor led 32 LG smart .

lg-televizor-led-32-lg-32lf592u-full-hd-smart-tv-39555Cu diagonala de 82 cm şi wireless integrat……şi cu un preţ pentru buzunarul meu. Să nu credeţi că îmi pot permite să îmi cumpăr tv de 5 mii de lei. Mă limitez la cât mă ţine cureaua…..şi mă bucur când prind o reducere. Atunci când duci lipsă de bani, chiar şi 5 lei reducere îţi dă o stare de bucurie.

Aştept cu nerăbdare ziua de 18 noiembrie, când îmi voi împlini una dintre dorinţe. Vor fi reduceri mari pe Dwyn.ro, aşa că dacă ar cădea din preţ o sută, două de lei, aş avea bani să savurez o bericică cu prietenii în cinstea evenimentului.

Să vedeţi voi cum pe data de 18 voi intra în rând cu lumea! Veniţi şi voi la linia de start al reducerilor, şi să vedem care este mai rapid să prindă cele mai mici preţuri.

Nu uitaţi…….data de 18, pe www.dwyn.ro!

Sursa foto-: www.dwyn.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cum se pot îndeplini visele chiar de black friday!

  1. stefania spune:

    Abia astept sa urmaresc serialul preferat la noul tau smart tv. Hai, sa ai spor la cumparaturi.

  2. musai sa bage promotii ca sa iti iei si televizor mai ieftin si sa ai bani sa ne faci si noua cinste ca ai jucarie noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *