Cadouri funny în desaga lui Moş Crăciun

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu, după ce a trecut luna septembrie, deja mă gândesc la iarnă, zăpadă, la sărbători, la cadouri frumos aşezate sub brad. Încep din timp să îmi fac planuri, să pregătesc terenul pentru un sfârşit de an cât mai plăcut. Însă, niciodată nu am uitat că prietenilor, şi sunt destul de mulţi, trebuie să le fac un mic cadou.

logo

Şi de aici începe nebunia….. Drumuri făcute, magazine răscolite, gânduri şi idei nehotărâte cât pentru toată lumea, şi rezultatul……mai nimic concret. Sunt atâtea lucruri pe care aş putea să le cumperi încât nu ştii dacă ar fi bine sau nu. Dacă ai mai făcut cadou acel lucru şi în alt an, să nu mai fie tot o pereche de mănuşi şi fular, o căciulă sau o sticlă cu vin, să ies cumva din rutina darurilor de Crăciun. Voi nu v-aţi plictisit să primiţi aceleaşi cadouri banale în fiecare an? Da, e adevărat că orice cadou este special, reprezintă afecţiunea, dragostea, este un simbol bine definit al acestei Sărbători. Dar am zis că anul acesta ar trebui să ies puţin din banalitatea cadourilor oferite.

Şi să vedeţi la ce lucruri surprinzătoare m-am gândit! Cât de simplu este să faci un cadou plin de haz celor dragi! De exemplu, în magazinul Top-cadouri.ro se pot găsi o mulţime de cadouri haioase. Tot felul de brelocuri, căni personalizate, seturi pentru consumatorii de vin, pentru microbişti, cadouri pentru Crăciun, pentru bărbaţi, dar şi cadouri pentru femei dragi nouă…..bărbaţilor, care să le facă să zâmbească atunci când le vor desface, dar nu sunt uitaţi nici copii sau pasionaţii de gadgeturi.

Am selectat, şi vă arat şi vouă, doar trei din cele 9 produse pe care aş vrea să le cumpăr. De ce nouă? Pentru că nu m-am putut opri să aleg mai puţine, şi pentru că am nouă prieteni cărora trebuie să le fac o surpriză. Cipri-nol este primul din lista cadourilor pentru Crăciun, iar în amintirea timpurilor demult trecute îi voi face cadou acest costum de Moş Crăciun, cu care să învelească sticla de vin care ne-a promis-o de revelion. Tot zicea el că are un vin vechi de 10 ani, atunci merită să spunem sticlei şi stăpânului cât de apreciat şi de dorit este acel vin. Vă daţi seama ce faţă va face când va vedea în cadou acest costum funny? Cu siguranţă petrecerea va fi şi mai apetisantă.

stic

Niciodată să nu uitaţi ca microbiştilor le plac cadourile reprezentative acestui joc. Şi dacă Mărgelatul, cum îi spunem lui Mircea, este un iubitor de fotbal, încât ar bea acest joc şi dimineaţa şi seara, în loc de apă, m-am gândit că acest recipient cu forma unei mingi de fotbal în care să pună puţin whisky, ar fi super tare. Să aibă şi el cu ce să îşi astâmpere oful atunci când echipa favorită pierde vreun meci. Bine că recipientul nu are decât 250 ml şi este din oţel, că altfel s-ar face „praf” şi butelca, şi stăpânul după un meci dureros. Voi ataşa un bilet cu mesajul „Lucrul potrivit pentru omul potrivit”……dar nu întreceţi măsura!

pt-bar

 

Şi nu în ultimul rând, cadoul potrivit pentru Ştefanu-cea mică, pasionată de gadget-uri, şi mai ales de jocurile de pe FB, m-am gândit la aceste mănuşi tactile pentru smartphone, pentru ca a venit iarna si să nu îi îngheţe degetele tot culisând pe ecranul tactil al telefonului şi sa poata bate din palme la petreceri. Sunt foarte funny şi în acelaşi timp utile si vor face o plăcere din butonarea telefonului chiar şi atunci când temperaturile sunt foarte scăzute. Două dintr-o lovitură!

largeAcum, deocamdată, v-am arătat doar o mică parte din ceea ce ar putea face din cadourile oferite prietenilor, un stimulent pentru sărbătorirea Crăciunului într-un stil vesel. Eu zic că nu ar fi rău să încercaţi măcar, să schimbaţi câte puţin din cadourile obişnuite cu darurile funny din magazinul Top-cadouri.ro, şi să vedeţi ce stare vor avea destinatarii. Cu mare drag aş publica relatările voastre! Să aveţi un Crăciun cu cadouri pline de veselie!

 

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cadouri funny în desaga lui Moş Crăciun

  1. Lamiita Petre spune:

    Foarte ingenioase, am petrecut si eu mult timp pe site fiindca imi placeau tare multe. Inca nu m-am decis ce sa aleg dar trebuie sa o fac.

  2. am descoperit ca au si cadouri haioase dar si multe cadouri utile pentru casa. Cred ca spre ceva din categoria asta ma voi orienta eu. Imi place sa fac daruri practice.

  3. Ștefania spune:

    Super ideea cu astfel de cadouri.Adevarul e ca uneori suntem in pana de idei ,iar de pe Top Cadouri ai de unde alege.O sa retin adresa.😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *