Bijuterii cu reduceri mari în perioada 18-30 noiembrie, în magazinul La Femme Coquette.ro!

De câţiva  ani buni, black friday a devenit şi la noi un eveniment naţional. Toţi aşteptăm cu nerăbdare să vină ziua în care să putem cumpăra ce ne dorim, la un preţ mult mai mic decât cel iniţial. Fie că ne dorim electrocasnice, gadget-uri, haine, îmbrăcăminte sau bijuterii pentru noi sau cei apropiaţi nouă, sau ca să facem un cadou de Crăciun, Black Friday este momentul oportun pentru a face cumpărături cu bani puţini.

Anul acesta este pe listă un televizor smart, un fier de călcat, şi încă ceva…..la care nu prea mă pricep să aleg. Nu ştiu eu ce trebuie să cumpăr când e vorba de bijuterii, la ce ţinute se potrivesc, ce modele……dar din ce am mai citit se spune că argintul se poate purta la orice fel de ţinută, fie de zi sau de seară, cazual sau office, se asortează perfect.

logo

Am vrut să procur aceste bijuterii încă din vară, dar preţurile m-au cam ţinut pe loc. Nu că ar fi exagerat de scumpe, dar au apărut alte lucruri care nu puteau accepta amânare. Acum însă, am văzut că în magazinul lafemmecoquette.ro se vor face reduceri bijuterii din argint la peste 300 de produse, unele fiind reduse cu 40% Aşa că nimic nu este întâmplător! Voi fi pe fază în perioada 18-30 noiembrie, şi  voi face o surpriză iubitei mele……sper că voi rezista să i le ofer de Moş Crăciun….

M-am gândit că, dacă tot am fost invitaţi să petrecem revelionul intr-un cadru magic, într-un hotel din Cluj-Napoca, alături de ceilalţi prieteni dragi nouă, ar fi o ocazie excelentă să îi fac un dar iubitei, care să o scoată în evidenţă. Cred că s-ar asorta foarte bine la rochia neagră o brăţară din argint cu zirconiu. Fiind mâneca mai scurtă, s-ar evidenţia foarte bine acest accesoriu. Aceasta mi s-a părut mie mai interesantă, acele zale şi cu pietrele de zirconiu le face foarte atrăgătoare. Să nu mă certaţi dacă greşesc cumva, doar v-am spus că nu mă pricep la accesorizarea ţinutelor pentru doamne, mi-am lăsat imaginaţia să îşi facă treaba….

aaw00072-215x143

Această brăţară am găsit-o în magazinul lafemmecoquette.ro, în categoria reduceri bratari la un preţ foarte accesibil, dar voi aştepta până pe 18, căci poate voi prinde o reducere şi mai consistentă.

dsc03451p-215x161

Pe lângă această brăţară s-ar potrivi de minune şi o pereche de cercei cu trandafiri şi cu zirconium, care îi puteţi vedea în imaginea de mai jos.  Nu prea îi place ei să poarte cercei, dar de data aceasta nu cred că va rezista doar să se uite la ei. Sunt prea drăguţi ca să nu îi etalezi la ţinuta de seară, la trecerea de peste an. Iar ca surpriza să fie şi mai “gustoasă, am să cumpăr şi acest inel cu piatra visinie , care va fi piesa de rezistenţă în acea noapte. Şi ştiţi de ce? Mi—am propus să o cer în căsătorie pe iubi, cea care mi-a fost, şi îmi este,  alături la bine şi la greu timp de 7 ani.

ait4890-215x143

Planul l-am tocmit, banii i-am pregătit, nu îmi rămâne decât să aştept data de 18, cînd se va da startul marilor reduceri în magazinul La Femme coquette.ro. Avantajul este că perioada reducerilor este destul de mare, aşa că dacă nu reuşiţi să cumpăraţi pe data de 18, mai aveţi timp până în data de 30 ale lunii noiembrie, să prindeţi la reducere bijuteria dorită. În această perioadă se suplimentează stocurile, aşa că avem destul timp la dispoziţie ca să prindem reducerile.Spor la cumpărături!

 

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *