Masajul erotic in cuplu

 

Masajul erotic în cuplu este cu siguranţă plusul care trebuie adus în relaţia ta pentru a intensifica dar si pentru a intari relaţia atunci când simtiti ca va aflati intr-un moment de cumpana.
Totodata masajul erotic este destul de util si folositor si pentru cuplurile care vor sa incerce mereu noi experiente, dupa parerea mea masajul erotic este sarea si piperul din cuplu.
In primul si in primul rand un masaj erotic facut de catre partener este cel mai frumos cadou pe care ti-l poate oferi persoana draga.
masaj
Masajul este o forma de relaxare nemaipomentita, si trebuie sa recunoastem ca iubim sa ni se faca masaj.
Cati dintre voi nu adora masajul? sau mai bine spus cati dintre voi adora masajul erotic?
Masajul erotic este dupa parerea mea cea mai buna metoda de relaxare atat fizica cat si psihica.
Ce poate fi mai frumos decat ca persoana de langa tine, persoana iubita sa iti ofere un masaj erotic de calitate, in primul rand te vei simti eliberat de presiunea fizica, si apoi mintea ta se va relaxa si tu vei avea parte de niste trairi intense incarcate de pasiune .

Inainte de a incerca masajul erotic in cuplu, am fost curios sa incerc un astfel de masaj practicat de oameni profesionisti, de aceea am pasit intr-un salon masaj erotic Bucuresti plin de curiozitati si tin sa precizez ca aici am avut parte de nenumarate surprize placute, toate avand ca scop principal relaxarea mea ca si individ.
Sunt foarte multe saloane de masaj erotic in Bucuresti, insa cel in care am pasit pentru prima data a fost intr-adevar spectaculos, in primul rand esti transpuns cu totul si cu totul intr-o alta lume din momentul in care ai intrat.
Esti invaluit intr-o atmosfera de mister ceea ce face si mai incitant momentul, salonul este deosebit de luxos si curat iar fetele care iti vor masa trupul sunt de-a dreptul fermecatoare.

Asa am ajuns sa cunosc si eu cateva tehnici de masaj, iar acum le pun in aplicare si sunt mandru ca pot oferi niste trairi intense persoanei iubite.

In cazul in care va doriti sa aveti parte de aceste trairi, sunteti o persoana fara inhibitii si deschisi la minte va recomand sa incercati macar o data un masaj erotic Bucuresti tot aici puteti sa incercati si masajul in cuplu, sau alte tipuri de masaj in diferite locuri precum jacuzzi sau sauna, toate avand aceleasi beneficii si scop principal de a te destinde.
Poţi afla mai multe despre masaj de pe Mediafax.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Masajul erotic in cuplu

  1. stefania jiga spune:

    Un astfel de masaj cu siguranta nu e pentru mine,mai ales la un salon specializat.Vai de capul meu,nici sa nu aud.

  2. no, sunt prea pudica pentru asa ceva si nu as fi de acord nici ca sotul meu sa frecventeze un astfel de loc (nu ca mi-ar cere mie voie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *