Cum arata un living modern?

În momentul în care te hotărăști să îți renovezi locuința, trebuie să te gândești la cum poți face acest lucru într-un mod cât mai plăcut și modern. Sunt o mulțime de idei pe care le poți pune în practică, o mulțime de idei care să te ajute să îți renovezi locuința astfel încât să arate modern.
canapea
Astăzi însă voi vorbi puțin despre living, despre cum îl poți renova pentru a arăta cât mai modern.
În primul rând ai nevoie de o mobilă de calitate. În living, piesa de rezistență o reprezintă canapeaua. Când vrei să cumperi mobila, caută un magazin de canapele moderne, un magazin de canapele care să aibă un design modern. Eu, de exemplu, mi-am cumpărat canapele living de pe un site online. Le-am luat de la ergodesign.ro și am făcut cea mai bună alegere. Arată foarte bine și sunt exact așa cum îmi doream. Când alegi canapelele ai în vedere dacă acestea sunt extensibile sau fixe. Dacă vrei să ai un spațiu în plus de dormit, alege canapele extensibile, iar dacă vrei un design mai deosebit, alege canapelele fixe.

Tot în living mi-am mai cumpărat și o masă mare, cu scaune tapițate, deoarece îmi place să îmi invit prietenii la cină. Din fericire, am un spațiu generos în living, deci mi-am permis acest lucru.
Un alt lucru important pentru un living modern sunt decorațiunile. Aceastea trebuie alese cu mare grijă. Ele trebuie să fie potrivite pentru ceea ce există în restul încăperii. Sunt o mulțime de decorațiuni moderne atât în magazinele online, cât și în cele staționare.

Dacă e vorba de living nu trebuie să lipsească biblioteca. Designul bibliotecii trebuie și el ales cu grijă, deoarece e nevoie să se încadreze perfect în „peisaj”.
Dintr-un living modern nu trebuie să lipsească televizorul. Cu cât ai un living mai mare, cu atât ai nevoie de un televizor mai mare. Nu există living modern fără un televizor modern. Caută televizorul ideal pentru livingul tău.
Dacă nu îți place stilul modern, poți merge pe ceva mai rustic sau pe un alt stil care îți place. Nu trebuie să îți renovezi locuința într-un anumit fel doar pentru că e la modă, ci trebuie să o renovezi în așa fel încât să te simți acasă.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum arata un living modern?

  1. Delia spune:

    Canapeaua din poza ar fi preferata pisicii mele si nu, nu ca sa doarma, ci ca sa isi ascuta gherutele :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *