Argint pentru dragoste

În fiecare an, de ziua mea, bunica îmi dăruiește o bijuterie unicat. Toate cele adunate peste timp, le păstrez într-o cutie din lemn, inscripționată manual. În această toamnă, am ales eu însămi un medalion argint pentru ea. Poate fi atașat oricărui lanț pe care îl are și de asemenea, poate să însoțească un alt medalion în plimbările sale zilnice, îmbrăcate în nostaligie.
lant
Puterea darului stă în puterea intenției, iar zâmbete se intorc întotdeauna. Dăruind bucurie, primești bucurie. Dăruind unicitate, ești tratat frumos. Dăruind respect, primești respect și dragoste.
Metaphora presupune un consum maxim de timp și resurse, câtă vreme, oferă alternativă la obiectele de serie, oferind unicitate și respect față de client și prin această modalitate.
Fiecare bijuterie Metaphora aduce in argint si pietre semipretioase, simboluri, credinte, traditii, viata si bucurii.

Livrarea se face a doua zi după comandă, prin curier, plata ramburs, la primirea coletului la adresă, prin transfer bancar sau card bancar. Este de la sine înțeles că Metaphora respectă intimitatea clienților și este acordată o mare atenție, astfel încât toate informațiile furnizate să rămână strict confidențiale. Orice persoană are dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor.

Bucuria are mai multe forme, iar darurile de preț sunt cele de care îți amintești peste ani sau cele pe care încă le mai porți după mult timp. Dragostea împletește relațiile de familie și relațiile între parteneri, dragostea este cheia unică pentru împlinire în această lume. Unicitatea bijuteriilor alese, la fel ca și preferințele unei persoane sau ale alteia, sunt cheia unui dar reușit.

Dăruiește bucurie familiei și prietenilor, sub forma unor bijuterii unicat! Argintul nu ține cont de vârsta unei persoane, așa cum dragostea nu ține cont de chip, ci de sentimente.
Observ în jur, faptul că este o adevarată artă să știi să faci surprize, așa cum este un alt tip de artă când vine vorba de modalitatea în care reacționezi atunci când le primești. Suntem mai puțin obișnuiți cu zâmbete, trăim parcă tributari fără vreun motiv real tristeții. Darurile ridică starea de spirit și să înveți să accepți ceea ce îți vine în întâmpinare deschide de cele mai multe ori ușa unor relații armonioase.
Argintul este pentru dragoste.
P.S. Este și ziua ta în octombrie?

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *