Pariurile live și cele pe mobil te bagă la faliment! Ascultă ce zic!

pariurix-sufletcaptiv-1

Poți paria la Unibet pe mobil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe 24 de sporturi cu mii de evenimente lunare. Sună bine, nu? Pe de o parte e senzațional, pe de altă parte poate fi nociv. Crede-mă! Combinația dintre pariuri live și pariuri pe telefon are efect de bumerang.

Casele de pariuri se dau peste cap să ne ofere tot felul de mijloace și motive ca să jucăm cât mai mult. Ăsta e interesul lor: să joci non-stop la pariuri, dacă se poate. Așa că au gândit logic. Cum ar putea cineva să fie în contact tot timpul cu pariurile? Prin telefonul mobil.

Operatorii serioși pun accent pe pariurile mobile
În ziua de azi, dacă ai un „telefon inteligent”, ești și conectat la Internet. Abonamentele cu trafic mare de date mobile nu mai sunt un lux, indiferent de numele operatorului de telefonie mobilă. Automat, dacă ai Internet, poți să pariezi indiferent de locul unde te afli. Chiar și de pe munte. Am fost deunăzi la Cascada Urlătoarea și aveam semnal foarte bun.

Toți operatorii serioși și-au optimizat platformele pentru dispozitivele mobile. Unii au lansat chiar aplicații care îți oferă tot felul de facilități dublate de promoții pentru pariurile plasate pe mobil. Ajungi să crezi că bookmakerii ies în pierdere oferindu-ți atâtea avantaje. Hahaha!
Nu am auzit până acum de vreo agenție de pariuri, online sau offline, care să fi dat faliment. Din contră. Au profituri uriașe de la an la an. Cu excepția bursei de pariuri, vorbim despre un joc în doi: bookmaker versus parior. Dacă primul câștigă, înseamnă că al doilea pierde.

Pariuri pierdute în cascadă
pariurix-sufletcaptiv-1

Se pierd mulți bani și pe pariurile live. Mai ales pe cele plasate de pe telefonul mobil. Una dintre explicații: dacă pariezi din mers, e puțin probabil să te uiți și la meci. Este de ajuns un prim pariu pierzător și nu mai gândești limpede. Pariezi pe ce îți apare în fața ochilor, ca să recuperezi pierderea.
Dacă și al doilea pariu este pierzător, mărești miza cu siguranță pentru următorul. Și tot așa. Chiar și cei care joacă de obicei sume mici ajung să mizeze mult pe pariurile puse în cascadă. Uneori, chiar tot bugetul.

Uite ce mi s-a întâmplat mie
Eu mi-am alimentat o dată contul cu 20 de lei. Am făcut 320 într-o săptămână, în special prin strategia „Easy money”. Adică am pariat tot bugetul pe cote mici. Am avut noroc și am ajuns la un profit de 300 de lei în șapte zile. Ar fi trebuit să îi retrag, dar mi-am zis: dacă scot acum, va trebui să completez declarația 200 la ANAF pentru banii ăștia. Nu are sens. Mai bine retrag o sumă mai mare, ca să se justifice statul la coadă acolo.
Îmi propusesem să câștig 30 de lei zilnic. Într-o zi, tocmai ce îmi făcusem „norma”. Închisesem calculatorul și mă uitam la Pandurii – Dinamo. Evident, aveam telefonul lângă mine. Prin minutul 60, la 0-0, am zis să mă joc cu un pariu că se dă un gol până la final. Am pus 5 lei. La puține minute după aceea, Hora a tras „pe lângă”, cu poarta goală. S-a terminat 0-0.

Te duci la vale rapid
pariurix-sufletcaptiv-2

Am pariat imediat 5 lei pe un alt meci, ca să recuperez acei 5 lei. Am pierdut din nou. Apoi am pierdut 10 lei. M-am uitat pe lista de meciuri live. Tocmai începuse un derby din Argentina. Nervos, am spus că nu are cum să se dea un gol până la pauză. Se juca direct pe poartă. Erau orgolii prea mari.
Am pus 300 de lei pe „peste 0,5 goluri” în primele 45 de minute. După două minute, oaspeții au rămas în inferioritate numerică și au parcat autobaza în fața porții. A fost 0-0 la pauză. Ce ziceam de faliment? Să privim miimea plină a paharului: nu voi fi nevoit să completez Declarația 200.

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Pariurile live și cele pe mobil te bagă la faliment! Ascultă ce zic!

  1. bine ca nu am patima asta a pariurilor si nu o are nici sotul meu. E ca orice alt joc de noroc si da dependenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *