La pas intr-o vacanta in Portugalia

Portugalia ajunge să însemne în prezent pentru foarte mulţi dintre noi, o destinaţie turistică mult răvnită mai ales în sezonul de vară, când atmosfera pe litoral dar şi în marile oraşe ajunge să fie unică. Îmbinând spiritul mediteranean plin de un iz tradiţionalist cu cel occidental plin de modernism, Portugalia ajunge să fie una din ţările extrem de bine pozioţionate în topul destinaţiilor de turism din întreaga lume.

Astfel vacante Portugalia reprezintă o rubrică extrem de cautată de turiştii din România, atât în agenţiile de turism cât şi online. Eu unul am avut ocazia acum câţiva ani să merg în Portugalia de două ori, o dată în interes personal iar o dătă într-o vacanţă. Atunci practic m-am convins cât de atractiv este să alegi vacante in Estoril loc în care îţi poţi petrece un sejur de vis şi care oferă o gamă largă de oportunităţi pentru petrecerea timpului liber. Sejururile de tipul celor all-inclusive sunt extrem de căutate în aceasta zona, motiv pentur care am tot auzit nu doar o data faptul ca este recomandat sa se faca rezervare din timp pentru locațiile care se regăsesc în Estoril. În același timp și varianta de vacante in Algarve ajunge să fie o alternativă tot mai căutată. Se știe că Algarve este destinația preferată a persoanelor de origine lusitană atunci când vine vorba despre concedii și vacanțe.

În plus eu unul sunt de părere că atunci când ajungi într-o țară, și mai ales dacă este pentru prima dată, ar fi păcat să nu vizitezi cât mai multe locuri din locația în care te afli. Majoritatea persoanelor cu care am stat de vorbă, îmi spuneau despre Portugalia o mulțime de lucruri interesante. Chiar dacă ideea de la care au plecat cei mai mulți dintre ei suna în genul vacante in Portugalia, aceștia ajung să descopere o mulțime de locuri și lucruri interesante. Și spun asta pentru că cei mai mulți dintre ei au fost atrași de mega bazarurile spectaculoase pe care doar în Portugalia poți să le vezi. Astea dar și multe alte locuri interesante ajungi de cele mai multe ori să le poți vedea doar atunci când alegi varianta de a o lua la pas, descoperind cultura și magia locurilor pe care ar fi de altfel greu să le descoperi.

Chiar dacă pentru mulți dintre turiști ar părea ciudat ca în loc de relaxare să o ia la pas prin noile locații în care ajung, eu unul recomand ca fiind o metodă extrem de distractivă și amuzantă. Ba mai mult, câțiva dintre prietenii mei au încercat o astfel de experiență despre care au povestit mai apoi pe blogurile personale. Concluzia mea a fost că merită. Și da, vă spun sincer că abia aștept luna august pentru a o putea lua la picior într-o vacanță de vis în Portugalia.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la La pas intr-o vacanta in Portugalia

  1. Sotul meu a fost in Portugalia intr-un circuit turistic si a ramas placut impresionat. Chiar avea alta parere despre aceasta tara. Mi-a promis ca atunci cand vom avea posibilitatea vom merge impreuna acolo. :)

  2. Lamiita P spune:

    Imi place muzica portugheza, muzica fado si ar fi o destinatie de vis pentru o vacanta. ( am voucher :)) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *