De ce să alegi niște anvelope Dunlop Fast Response de vară

logo_ez0p-ua

 

Compania producătoare de anvelope, Dunlop, continuă să se implice intens în fabricarea de cauciucuri pentru vehicule cu douî și patru roți. Nu este de mirare, avand în vedere că istoria sa se leagă de primele curse auto, când, încă în stadiu de pionerat, anvelopele pneumatice inventate de către John B. Dunlop au uluit lumea. În acest articol, noi ne vom referi la seriile produse pentru dotarea vehiculelor de tip turisme, special create pentru anotimpul cald.

 
Tehnologiile implementate de Dunlop completează performanțele de care sunt capabile noile anvelope Dunlop Sport și Dunlop Fast Response. Astfel, modelele nou lansate oferă un feedback deosebit și excelează din punct de vedere a vitezei de reacție, mulțumită unui contact adecvat între carosabil și volan. Multe din anvelopele proiectate de Dunlop furnizează echipament standard pentru cele mai recente modele de mașini aparținând constructorului de renume mondial, Audi, cu care compania de anvelope întreține strânse relații de colaborare. Iată și cum îi avantajează anvelopele de vară marca Dunlop pe conducătorii auto: garantează un nivel ridicat al tracțiunii la frânare și accelerare, alături de o foarte bună aderență. Ultima calitate a fost evidențiată în cadrul testărilor auto, rezultatele demonstrând aderența sporită pe orice fel de suprafață (uscată, udă). Această caracteristică este asigurată prin adăugarea compușilor speciali de silică în compoziția structurii pneurilor, pe lângă design-ul elaborat, care constă în caneluri adânci dispuse pe suprafața căii de rulare a acestora. Totodată, stabilitatea la viraje se bucură de optimizări aduse la nivel de design, prin prezența profilului asimetric dotat cu un bloc de cuplare mai rigid. Mai merită amintită și uzura uniformă.

 
Alte beneficii constă în reducerea consumului de carburant, datorită compusului de silică de care am pomenit mai devreme, facilitand în același timp și un randament kilometric crescut. Este notabilă și precizia acestor anvelope, obținută prin crearea unui profil multi radius care folosește zece raze distincte.
Vă îndemnam să alegeți anvelope de vara Dunlop.

Anvelopele din gamele Sport, Sport Maxx sau Fast Response sunt ideale pentru echiparea mașinilor sportive, a vehiculelor de cilindre medie care circulă atât în mediul urban, cât și în regim de autostradă, cu viteze crescute.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *