În ce oraşe ale lumii trebuie să ajung măcar o dată în viaţă?

Cred că a venit momentul să profit şi eu de concediu şi să optez pentru una din zecile de oferte vacanta Q Travel.
Mereu am fost de părere că sunt anumite oraşe din lume pe care trebuie să le văd măcar o dată în viaţă. Dacă nu încep de anul acesta, nu se ştie niciodată ce îmi rezervă viitorul.

q-travel-oferta-vacanta

Cred că pentru acest an voi opta pentru o ofertă turistica in Grecia. Vreau neapărat să vizitez oraşul Fira. Orasul Fira se află pe marginea unei stanci înalte de 260 de m şi oferă o privelişte superbă. Dacă te plimbi pe străzile oraşului poţi vedea tot felul de magazine, restaurante sau cluburi. Casele sunt tradiţionale, arhitectura este impresionantă, iar străzile sunt de multe ori în trepte. În acest oraş am auzit că sunt multe biserici şi mănăstiri, ceea ce oferă oraşului o linişte aparte.

-hotels_4130_10462.png

Îmi doresc mult să ajung şi în Spania, pentru a vizita Barcelona. Din ce am citit şi am auzit de la unii şi alţii, Barcelona este un oraş incredibil de frumos. Îmi doresc mult să ma plimb pe strazile acestui oraş şi să vizitez Sagrada Familia, centrul istoric al orasului, Catedrala El Gotic si multe alte obiective turistice.

O altă destinaţie la care visez de mult este Italia. Mi-ar plăcea să merg la Roma, deoarece Colosseumul e ceva ce vreau să văd de când eram mic. Totodată, la Roma mi-aş dori să mai văd Bazilica Sf. Petru, Fontana di Trevi, Capela Sixtina, dar şi grădina Villa Borghese. Un alt vis de al meu e să ajung în Venetia şi să mă plimb cu gondola. Sper să reuşesc să fac acest lucru cât de curând.

-hotels_2254_12527

Îmi doresc foarte mult să ajung în Turcia. La ora actuală situaţia din această ţară nu e prea bună, însă, sper că după ce lucrurile revin pe un fagaş normal să ajung la Istanbul. Vreau să văd măcar o dată în viaţă acest oraş. Vreau să merg la Moscheea Albastra, la Cornul de Aur, la Grand Bazaar şi la Obelisk of Theodosius. Mai sunt şi alte locuri din Istanbul pe care vreau să le vizitez şi chiar sper să fac acest lucru într-o zi.

Deocamdată aceste oraşe sunt primele pe lista mea. Sper să le văd cât mai curând şi să mă bucur de frumuseţea unor ţări ca Spania, Grecia, Italia sau Turcia.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la În ce oraşe ale lumii trebuie să ajung măcar o dată în viaţă?

  1. ufff, am si eu lista mea de destinatii turistice dar nu stiu cand voi ajunge sa le bifez. In Spania mi-ar plăcea să ajung la plajă, în Egipt mi-ar plăcea să merg să vad piramidele si in Italia mi-ar placea sa merg ca sa mananc o pizza adevarata, de la mama ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *