În așteptarea zilei de căsătorie…

Inelul de logodnă a trecut testul, iar bucuria este fară margini. În așteptarea zilei căsătoriei, nu lăsați emoțiile să vă distragă atenția de la cel mai important lucru, alegerea benzilor de nuntă. Acesta nu este un lucru pe care îl lăsați pentru ultima sută de metri. Dacă, totuși, caracteristica poveștii de iubire pe care o trăiți este spontaneitatea și doriți urgentarea comenzii, puteți opta pentru verighete cu livrare în 48 ore.

logo
Verigheta este mai mult decât un inel obișnuit – ea reprezintă simbolul loialității și încrederii față de viitorul partener de viață. Acesta este și motivul pentru care Atcom creează inele damă și bărbați de cea mai bună calitate, fabricate din metale care sfidează trecerea ireversibilă a timpului. Abundența de design-uri excepționale oferă posibilitatea, oricărui client, de a descoperi modelul perfect pentru stilul său.
O pereche de verighete personalizate, în afară de a da un puternic sentiment de autenticitate, va reaminti îndrăgostiților promisiunile pe care și le-au facut, ori de câte ori vor privi benzile de nuntă. Atcom vă oferă servicii gratuite de gravură verighete. Practic, aveți posibilitatea de a grava orice scurt text doriți, în funcție de preferințele personale. Multe cupluri optează pentru mesaje tradiționale, precum “Până la adânci bătrâneți”, mesaje romantice ca de pildă “de acum și până la infinit”, care conțin titlul unei melodii favorite sau un vers, un citat dintr-un film sau dintr-o carte, elemente grafice și diverse grafice.

O alegere inspirată pot fi și mesajele scrise în alte limbi: latină, engleză, japoneză, franceza veche, spaniolă etc. (yours forever, semper fidelis, par grant amour). Mesajele moderne sunt la fel de populare, mai ales printre cuplurile tinere: “I want to grow old with you”, “my one true love”, “You jump, I jump”, “To a life of fireworks”, “disfruta el viaje” și multe altele. Important este să fie ceva simbolic pentru amândoi, care să vă facă să zâmbiți atunci când vedeți textul respectiv!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la În așteptarea zilei de căsătorie…

  1. nu stiu cum sunt altii dar eu verighetele sigur nu mi le-as comanda online :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *