Alege un sistem multisplit de aer conditionat

 

Un sistem multisplit de aer conditionat este o investiţie serioasă, dar necesară, mai ales dacă nu vrem să suferim, pe timp de vară, din cauza temperaturilor foarte ridicate.

De regulă, un sistem multiplit este alcatuit dintr-o unitate externă, la care se adaugă două sau mai multe unitaţi interne. Acestea pot fi casete de tavan, console, duct-uri sau aparate convertibile pentru tavan ori podea etc.

logo

Compania noastră, cu o vastă experienţă în domeniul soluţiilor de aer conditionat, vă propune să vă axaţi pe alegerea unui sistem multisplit configurat după nevoile şi preferinţele personale, aşa încât rezultatul să fie cel optim.
Procedurile de instalare în cazul unor casete de tavan marca Gree sunt similare cu cele pentru montarea oricarei alte casete, indiferent de marcă. Reprezintă o alternativă ingenioasă, mai ales atunci când nu dispunem de foarte mult spaţiu sau dorim sa valorificam la maxim fiecare centimentru dintr-o încăpere. “Ascuns” în spapţele plafonului fals, acest aparat nu va impacta negativ estetica spaţiului de climatizat. Orice încapere va fi încălzită sau racită cu rapiditate, fară a se crea curenti de aer mari, datorita modalitatii ingenioase de distribuţie a aerului incalzit/racit.

În schimb, dacă doriţi să montaţi o consola Gree, este necesar să dispuneţi de un spaţiu special, alocat instalarii sale. De regulă, consolele de aer conditionat se instalează sub fereastră. Această variantă poate fi foarte eficientă, însă dacă aveţi un calorifer sub geam, nu aveţi cum o pune in practică decât dacă mai aveţi încă o fereastră disponibilă în încapere.

Iarăşi, un duct pentru tubulatură marca Gree poate favoriza funcţionalitatea unui sistem multisplit. Depinde doar de dumneavoastră ce soluţie alegeţi. Duct-urile moderne sunt şi ele “mascate” în perete, de unde accesul se poate face cu uşurinţă, în vederea întreţinerii, pentru eventuale reparaţii etc.

Orice tip de unităţi interioare Gree veţi alege (console, aparate convertibile de tavan/podea, duct-uri, casete sau unitati split), puteţi fi sigur că veţi beneficia de o calitate superioară, performanţe de racire/încălzire şi un consum mai redus energetic.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *