Redescoperă încrederea, liniştea şi pacea interioară cu bratara Shamballa!

Mulţi dintre noi am auzit de aceste bratari Shamballa dar nu toţi suntem şi familiarizaţi cu efectele lor uimitoare.
După ce s-au făcut cercetări şi studii minuţioase, semnificaţia brăţărilor a devenit clară. În general, aceste brăţări înseamnă linişte, pace şi fericire, şi pot fi purtate în scop spiritual şi de vindecare.

Inspirat de filozofiile budiste şi regatul mitic Shamballa, aceste pietre semipreţioase, cunoscute popular ca mărgele Shamballa, au fost folosite de budişti. Aceştia spuneau că transmit pace şi armonie în suflet, pentru cei ce le poartă. Utilizate iniţial de către budişti, în timp ce luau meditaţii, mărgelele Shamballa au luat o altă formă, păstrând beneficiile lor spirituale, iar acum sunt purtate peste tot în lume.

Brăţările Shamballa nu sunt unice doar prin aspectul lor, ci şi prin mesajul pe care îl transmit, făcându-le cu adevărat speciale. Sunt comercializate o mare varietate de brăţări, care îl au pe acel vino-ncoace, ce nu te lasă parcă să pleci până nu cumperi, dar aceste brăţări te atrag atât prin frumuseţea lor, cât şi prin energia transmisă.

Există stiluri diferite de bratari dama

fxf_4737_1

xcolectie.png.pagespeed.ic.AOKB95i3OHxfxf_4774_1.jpg.pagespeed.ic.oYWtb6Ma1q

 

oferindu-le femeilor posibilitatea de a putea alege ceea ce le place. Cu perle sau cristale, aceste brăţări au multe beneficii în sănătatea corporală şi cea psihică, transmiţând kachre-lor energie pentru a se revitaliza. La momentul actual, brăţările Shamballa sunt „revitalizate” , dacă îmi permiteţi să folosesc această expresie, cu pietre naturale semipreţioase, făcându-le mai pline de puritate, de energie revitalizantă, pregătite să transmită energie binefăcătoare kakrelor corpului uman. Însă, orice pietre sau bile ar fi folosite în confecţionarea acestori brăţări, se respectă întotdeauna aşezarea bilelor(pietrelor) în funcţie de zodie, de piatra folosită şi de culoarea ei. Semnificaţia fiecărei culori, adaugă o valoare de nepreţuit pentru aceste accesorii. Se spune că posedă anumite calităţi ,fiecare culoare fiind asociată cu anumite trăsături, făcându-le unice.

Aceste bratari handmade

fxf_4760_1bhala_neha_3_70_lei

 

 

 

 

 

sunt confecţionate în totalitate manual, făcândule şi mai atractive, mai deosebite şi pregătite pentru a putea fi purtate ca şi accesoriu pentru orice fel de ţinută. Nu sunt gen feminin, dar tot aş purta o astfel de brăţară. Am răsfoit produsele de pe site-ul www.bh alla.ro, şi am căutat ce brăţară mi se potriveşte. În funcţie de zodie, de culoarea dorită şi de efectele pe care doresc să le am, sau să le stimulez pe cele deja existente, dar care sunt în repaus energetic. În cele din urmă am stabilit că Onixul este piatra care se potriveşte caracterului meu.  Pentru că este o piatră excelentă în protejarea de energiile negative şi îţi transmite energia de care ai nevoie în perioadele dificile, iar de acestea nu duc lipsă. Se mai spune că onixul era purtat şi pentru a proteja purtătorul de „ochiul rău” sau de gelozie. Vibraţiile sale alungă teama şi grijile, umplându-te de pace interioară, linişte şi fericire, iar la nivel fizic, onixul poate fi folosit pentru a vindeca afecţiuni ale pielii, psoriazis sau eczeme.

logo-bhalla-shamballaCa să citeşti mai multe despre aceste brăţări, cum a luat naştere, ce afecţiuni poţi trata, dar şi o gamă variată de brăţari Shamballa clasificate pe tipuri de pietre semipreţioase, specific fiecărei zodii în parte, în culori combinate sau simple,te rog apasă aici şi vei vedea cât de simplu este să alegi ! Iar preţurile să ştiţi că sunt foarte faine. La jumătatea preţului celor din străinătate.

Totul despre aceste brăţări este special! Istorie, semnificaţie, valoarea lor energetică şi de vindecare. Cei ce vor purta aceste brăţări vor primi iluminarea supremă şi înţelepciune.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Redescoperă încrederea, liniştea şi pacea interioară cu bratara Shamballa!

 1. nici nu stiam ca aceasta bratara are astfel de puteri, eu credeam ca lumea o poarta doar pentru ca e la moda. Nu mi-ar strica nici mie o bratara de genul asta, la cat de neincrezatoare sunt in fortele proprii.

  • Lamiita P spune:

   De cand le-am vazut pe site-ul acesta parca am prins mai mult drag de ele. Stiam ca sunt benefice dar nu stiam exact ce si cum. De fapt cred ca as vrea 2, 3 bratari nu numai una .

   • nicu.despa spune:

    Nici eu nu am ştiut prea multe despre aceste brăţări, şi chiar dacă nu sunt de sex feminin, tot o să port una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *