Oferi siguranţă copilului tău, instalând un scaun auto pentru copii cu isofix

Creşterea anuală a numărului de accidente rutiere în care sunt implicăţi copii, este o realitate tristă, care aduce în prim plan problema siguranţei copiilor. Că se întâmplă accidente, acest lucru îl ştim cu toţii, dar ce măsuri iau părinţii pentru a crea siguranţă copiilor lor în timp ce merg cu maşina?

bebecarucior_logoUnii părinţi ezită să achiziţioneze scaune auto copii şi să le ofere siguranţă celor mici, datorită preţului şi a lipsei de informaţie. Nu se ţine cont, însă, de calitatea unui astfel de scaun, iar mulţi caută să cumpere de unde este mai ieftin, dar ieftin nu înseamnă şi rezistent.

Ar trebui să ştie toţi părinţii posesori de automobil că, chiar şi la un impact cu viteză redusă se pot răni grav copii.Statisticile spun că dacă ,utilizate corect,scaunele auto pentru copii au o eficienţă de de 71 % în reducerea vătămărilor în autoturisme şi de 54% în eficace în reducerea deceselor, uneori nemaifiind nevoie de spitalizare.

hbv_HK515SExistă o mulţime de scaune auto pentru copii, iar părinţii ar trebui să ia în considerare utilizarea lor corectă, în funcţie de vârstă şi greutatea copilului.

De ce este greutatea un factor aşa de important în alegerea unui scaun auto?
Copii nu pot să fie programaţi când şi cât să crească, unii pot lua în greutate mai mult decât alţii de aceeaşi vârstă. De aceea în magazinul bebecarucior.ro scaunele auto pentru copii sunt selectate în funcţie de vârstă şi greutate. Dela 0 la 18 kg pentru bebeluşii de până la 1 an, sau cele pentru copii cu greutatea de 9-32 kg. Concepute cu cele mai noi sisteme de siguranţă, pot salva viaţa oricărui copil. De exemplu, acest scaun auto SF01 cu ISOFIX

14001_kiwyjpgrose poate fixa foarte uşor cu ajutorul centurilor reglabile, oferind siguranţă deplină în autoturism. Tapiţate cu materiale moi şi antialergice, uşor detaşabile pentru a putea fi curăţate, cu cotiere şi tetieră reglabilă, dotat cu reductor pentru cap şi şezut cu patru poziţii de înclinare, atât pentru călătorie cât şi pentru un somn liniştit. Respectă toate normele  prevăzute de lege, beneficiind de certificat de siguranţă ISI R44-04.

Este esenţial ca orice familie cu copii să instaleze în maşină un scaun auto potrivit, în funcţie de greutatea şi vârsta copilului, iar dacă este utilizat corect, poate salva vieţile celor mici!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Oferi siguranţă copilului tău, instalând un scaun auto pentru copii cu isofix

  1. eu am sustinut dintotdeauna utilitatea scaunului auto si nu pot sa ii inteleg pe parintii care pun in pericol viata propriilor copii pentru ca nu vor să investeasca in acest accesoriu. In ultima vreme sunt mai putini, datorita legii, dar tot sunt destui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *