Cum am găsit un fotograf de nunta din Bucuresti

Vă povesteam mai zilele trecute într-un articol, că în curând vor veni prietenii mei din străinătate. Chiar mă bucur că ]i pot revedea faţă în faţă! Sunt imagesplecaţi de 8 ani, iar în ţara au fost de trei ori, în vacanţa de vară.

Anul acesta, adică luna viitoare, când vor veni, vor să îşi unească destinele. Locuiesc de mult timp împreună dar nu sunt căsătoriţi. Spuneau ei cu câţiva ani în urmă, că o hârtie nu uneşte doi oameni. Nu ştiu ce i-a făcut să îşi schimbe principiile, dar cred că au făcut un lucru bun. Astfel de evenimente nu ţi se întâmplă în fiecare zi!

Nu este nimic mai neplăcut la aceste evenimente, decât să te apuci să cauţi local unde să fie petrecerea, şi să găseşti un fotograf nunta cu experienţă, să trebuiască să mergi dintr–un loc în altul pentru tot felul de accesorii.

logo-fotografMulţi îndrăgostiţi îşi unesc destinele în fiecare an, iar albumele foto-video nuntă au rămas de actualitate. Dar „unde-i unul nu-i putere…..iar unde-s doi puterea creşte, aşa că ne-am unit „forţele”, prieteni, alături de părinţii viitorilor miri, fraţi, cumnaţi şi alte rude, şi am început pregătirile. Socrul cel mare a căutat locul unde să se petreacă nuntaşii, tatăl fetei a căutat muzicanţii, că vor să aibă formaţie care să cânte live. Chiar am văzut că încă mai sunt nunţi la care se păstrează tradiţia. Să cânte la acordeon şi saxofon cântecul miresei, să joace naşa găina, şi să se fure mireasa.

Cei mai tineri, adică eu, fratele mirelui şi cu soţia lui, am rămas să ne ocupăm de amenajarea localului şi de albumul foto-video nuntă. Acum, ştiţi cum e, toată lumea are o cameră foto sau video, dar nu oricine se pricepe să prindă în imagini sau video, lucrurile care merită aşezate într-un album. Am căutat un fotograf nunta de-am înnebunit. Unul era ocupat până pe data de, altul nu avea cameră video profesionistă, mai aflase-m de care se adresa expert foto video nunta…C…., dar care atunci când am cerut să vedem câteva fotografii făcute de el, ne-a lasat cu multe semne de întrebare. Dar asta e lumea. Nu putem să o schimbăm, decât să îi evităm.

Noi, cei fără experienţă, ştim că trebuie să se ţină cont de luminozitate, să cauţi unghiul care să prindă doar lucrurile plăcute, să fii pretutindeni şi să fotografiezi instantanee, momente unice care pot dura câteva minunte, dar care vor rămâne amintiri peste zeci şi zeci de ani.

indexDin vorbă în vorbă, am aflat de un fotograf nunta Bucuresti cu experienţă, cu pregătire în arta fotografierii şi a filmării, care a fost sigur în exprimare, şi care ne-a oferit dovezi foto-video nunta reale.
Dacă daţi clik pe legatura „fotograf nunta Bucuresti”, afişată mai sus, puteţi vedea pe site-ul de prezentare fotografii şi videoclipuri unicat, dovadă a profesionalismului şi al aparatelor performante, folosite. Dar ştiţi ce mă bucură şi mai mult? Că am „împuşcat doi iepuri deodată”! Ştiţi cum poate fi o nuntă reuşită? Doar dacă ai muzică bună şi vin de calitate! Aici, alături de serviciile unui fotograf, poţi găsi şi o formaţie pentru nuntă. Aşa că am uşurat şi munca tatălui miresei.

Dar să nu credeţi că s-au terminat pregătirile. Urmează amenajarea, stabilirea meniului, şi câte şi mai câte! Ar fi fost foarte fain să putem memora într-un album foto-video nunta, şi toate aceste pregătiri. Să ne putem aminti şi la bătrâneţe, de faza când socru mare a „gustat” vinul care o să se servească la nuntă, când tatăl miresei a adormit, de obosit ce era, cu nasul în farfuria cu salată, faze hazlii numai bune de ţinut minte.

ankeNu mai este mult timp până luna viitoare, aşa că lucrurile trebuie puse la punct până în cele mai mici detalii. După data de 1 iulie vor veni şi mirii acasă, urmând să vadă tot ce s-a pregătit pentru ei, lor rămânându-le doar să îşi cumpere rochia de mireasă şi costumul de mire.

Acum nu mai am ce să vă povestesc, urmează să revin după ce se finalizează nunta, cu fotografii, căci acestea sunt un mod foarte eficient, prin care poţi să îţi aduci aminte atunci când vei fi bunic, de nunta ta sau a unui prieten, şi de ce nu…..să-ţi aminteşti de botezul copilului.

 

PS: Dacă o să aveţi nevoie de un fotograf nunta, căutaţi pe net „fotograf nunta Bucuresti sau Casa Anke, şi vei gasi calitate şi profesionalism garantat!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cum am găsit un fotograf de nunta din Bucuresti

  1. Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa ma trezesc ca las fotografiile de nunta in mana unui om care nu stie ce face. Practic isi bate joc de amintirile tale. Eu stiu sigur ca am sa aleg un fotograf profi, nu unul de ocazie pentru ca este mai ieftin,

  2. stefania spune:

    O să retin adresa,iar de cate ori o să am ocazia,o să dau de stire celor interesati de un fotograf si o sa le spun de cei de la Casa Anke.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *