Acesta este individul care m-a lăsat fără vedere în 1998

Ieri am auzit o ştire la un program tv care m-a înspăimântat. Pe seară au început să sune telefoanele. Erau foştii prieteni şi chiar fratele meu, ca să îmi spună că cel care m-a „lăsat pe întuneric” în vara anului 1998, a ucis în bătaie un prieten de pahar.

Această ştire, nu a făcut altceva decât să îmi răscolească amintirile şi să îmi dea o stare de furie. Dar îmi zic…..dacă primeam şi eu lovituri cu scaunul? Mai scriam acum aici? Nu vreau să fiu sadic, dar eu unul i-aş lua lumina ochilor, şi să vadă şi el cum este. Nu doar 20 de ani de puşcărie…..pe banii noştri, a contribuabililor. „Facultate” pe viaţă cu muncă silnică!

Şi mă întreb iar….de ce mai este încă liber? Are o mulţime de infracţiuni, mulţi au rămas infirmi datorită lui, oare cine îl susţine? Sau doar legile proaste sunt de vină?

Vă las mai jos să vedeţi ce sadic este. Câtă cruzime! Este un demon întruchipat…..

 

Sursa video-stirileprotv.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, DIVERSE și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Acesta este individul care m-a lăsat fără vedere în 1998

  1. Un nenorocit, se vede pe fata lui. Probabil ca si acum va scapa cu 2-3 ani, dupa care va comite din nou o alta crima sau infractiune grava. Asta e legea noastra.

  2. stefania spune:

    Închisoare pe viață,legat la ochi si torturat in fiecare zi,asta merită.Nu pedeapsa cu moartea,că trebuie să sufere înainte să ajungă in iad.

  3. ciprian spune:

    Un om nepedepsit va recidiva tot timpu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *