Participă la Blogathon, şi câştigi bani de nu poţi duce!

Din vara anului 2009, de când m-am redescoperit, şi când am „pornit la drum”, având drept călăuză un blog pe o nişă medicală, am scris tot ce mi-a trecut prin gând. Uneori mi-am pus imaginaţia la contribuţie, alteori m-am axat doar pe lucruri reale şi pe informaţie utilă, iar când cuvintele „dădeau afară din cap”, am aşezat pe pagina virtuală „poveştile lui Moş Ion”.

După un timp am vrut să mă testez. Să văd cât de bine ştiu să scriu. Aşa am descoperit campaniile organizate pentru bloggeri. Acolo unde unde primeşti note, vezi pe ce loc eşti clasat, şi unde poţi câştiga premii foarte faine. Prima participare a avut ca rezultat o diplomă de participare, dar a fost un impuls pentru viitor.

De aproximativ doi ani, am aflat de comunitatea Blog Awards şi m-am integrat şi eu alături de ceilalţi bloggeri. Aici, pe această platformă, sponsorii vin şi lansează campanii publicitare, la care se acordă premii atrăgătoare. Marius Călugăru, „maestru de cuvinte”, precum l-am numit, a organizat vara campania „Vara Bloggerilor”, în perioada sărbătorilor campania „Crăciunul Bloggerilor” , şi nu le mai enumăr aici, ci vă las pe voi să le descoperiţi în arhiva site-ului.

De fiecare dată m-am înscris, dar nu am reuşit să merg până în final.Am mai şi câştigat, dar recunosc că nu mi-am dat interesul să fac mai mult. Anul acesta mi-am propus să schimb ceva. Nu în viaţă, ci să fiu mai creativ, să scriu corect gramatical……şi să câştig premii. Căci ce este mai frumos atunci când înveţi, decât să ai şi rezultate?

blogawards-slider-logoAcum, în luna martie, s-a lansat campania Blogathon. Până pe 30 octombrie voi „alerga” printre litere, alături de ceilalţi participanţi, urmărind premiile oferite de sponsori, dar sperând la premiul cel mare din finală!

Dacă eşti blogger şi îţi place să scrii, vino şi tu să te înscrii în Maratonul Bloggerilor şi
câştigă bani cu blogul tău .

Eu am fost tentat de multe ori, să cred în acele mesaje care te îndeamnă să postezi anunţuri publicitare pe blog, că vei câştiga sume fabuloase doar în câteva luni. Dar acum m-am convins, din spusele altora şi din…..prefer să nu mai spun. Acum însă, prin campaniile de pe Blog Awards, am câştigat premii faine. Un mini telefon cu ramă foto, mouse, voucher, şi bani. O să vă spun totalul la sfârşitul Blogathonului. Eu sunt foarte încântat de sumele câştigate.

Dar, ca orice participant, sper să ajung în finală, să mă implic cu toţi neuronii de la „mansardă”, şi să „sustrag” şi eu vre-un premiu, căci tare sunt tentante. Finala,  se desfăşoară în perioada 1-20 noiembrie. Dar mai bine vezi cum se  câştigă premii de 5000 lei citind regulamentul oficial.

romanii-locul-7-in-lume-la-bani-castigati-online-cum-te-imbogatesti-pe-net_1_size1

Yes,am câștigat!!!!!!

Îmi trag sufletul, respir adânc, căci e minuntul de pauză de la Maraton, şi dacă nu am reuşit să vă conving să veniţi alături de mine şi de ceilalţi bloggeri, poate o să reuşesc acum. Ce ziceţi dacă pentru promovarea acestei campanii, veţi avea şansa de a câştiga o tabletă
Allview Viva H801?

3_viva-h801-front-back2

Tableta Allview Viva H801

Un gadget al producătorului Allview, clasat pe primul loc pe piaţa românească la producerea şi distribuirea , tehnologiei mobile. Tableta Viva H801, este apărută recent, şi are sub „capotă” , un procesor Quad Core de 1,3 GHz, o memorie ram de 1 gb şi un flash de 8 gb, pentru a se mişca foarte uşor pe net. Cu un display de 8 inchi, va fi un gadget ideal pentru vizionarea de filme.

E oră târzie când vă scriu aceste rânduri, dar beneficiile pe care le pot obţine în această campanie, mă motivează să merg mai departe, şi să sper la premiile finaliştilor.
Te aştept şi pe tine dacă ai blog, să fim concurenţi într-ale cuvintelor scrise, în  Maratonul Bloggerilor!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Participă la Blogathon, şi câştigi bani de nu poţi duce!

 1. Stefania spune:

  Te felicit pentru tot ceea ce faci si iti doresc mult succes în continuare.Cât mai multe campanii,premii mari si frumoase ,articole la fel de interesante si vizitatori pe măsură.Pupici dulci.

 2. Robert Calin spune:

  Bafta mare sa castigi cat mai mult prin platforma Blogawards!

  • nicu.despa spune:

   Mulţumesc pentru urări, cât şi pentru vizită! Voi câştiga….dacă voi scrie…..bine, şi dacă voi avea noroc. Numai că norocul nu prea îl cunosc.
   Spor să ai şi tu!

 3. Ai uitat sa spui ca, odata cu banii, vin si dusmanii :P. La cat mai multe campanii bifate, Nicu și la cat mai multe premii care sa iti faca zilele mai frumoase!

  • nicu.despa spune:

   Mulţumesc Cris! Lasă ca duşmanii …..să moară de ciudă. Noi să fim sănătoşi…..că de duşmani nu vom duce lipsă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *