Eveniment de proporţii la Sala Palatului!

 

Cred că şi voi aţi auzit de Dr OZ.Multe dintre posturile tv preiau, emisiuni unde sunt prezentate sfaturi de nutriţie, despre alimentaţia sănătoasă,avându-l  în rolul principal pe faimosul Dr OZ.

Cine este DR OZ?0speaker_1454918743337
Este născut în Statele Unite, în data de 11 iunie 1960, şi este o celebritate pe plan mondial. A atins performanţe uimitoare în medicină, dar şi în rating în emisiunile de televiziune. A scris o serie de bestseller-uri de-a lungul întregii cariere.

Medic cu experienţă, conduce Institutul Cardiovascular şi Programul de Medicină Complementară din cadrul New York Presbyterian Hospital, este Vice Preşedinte şi Profesor de chirurgie la prestigioasa Columbia University din SUA.

În 2010 şi 2011 a câştigat Premiul Emmy pentru cel mai bun talk-show informativ, fiind una dintre personalităţile recomandate de către Oprah, celebra realizatoare tv din SUA. Are publicate peste 400 de tratate şi cărţi medicale, fiind acordat titlul de cea mai înfluentă persoană din lume de către publicaţia Time Magazine.

bilete-dr-oz-in-romaniaCum puteţi afla mai multe despre DR OZ?
Este foarte simplu! Dacă vreţi să îl vedeţi live, să ascultaţi discursurile lui pline de sfaturi utile, o puteţi face în data de 25 mai la Sala Palatului.
Nu trebuie decăt să te grăbeşti să -ţi cumperi bilet, pentru că locurile sunt limitate! DR OZ va vorbi în limba engleză, iar dacă nu ştii să traduci singur, poţi comanda traducerea odată cu biletul de intrare. Vrei să fii mai aproape de Dr OZ, nu te mulţumeşti să îl vezi şi să îl asculţi? Atunci ai posibilitatea să iei masa alături de el, doar că trebuie să iei un astfel de bilet.

oz-show

 

În cele două sesiuni, Doctor Oz va vorbi:

-despre preventia multora dintre bolile specifice acestui deceniu si nu numai;

-despre modalitati de hidratare si detoxifiere corecte pentru organismul nostru;

-va vorbi despre hipertensiune, boli pulmonare, hepatita, diabet şi boli cardiovasculare;

-despre metode de prevenţie şi tratament ale acestora, discursul fiind însoţit şi de demonstraţii practice. Totodată ne va încânta cu câteva dintre demonstraţiile sale practice în care ne prezintă ce putem face singuri pentru a fi mai sănătoşi.

Tot în această zi, dar de la ora 19:30, va avea loc decernarea premiilor de excelenţă în domeniul sănătăţii şi al inovaţiei, prezentată tot de Doctor OZ.

Dăcă vreţi să aflaţi noutăţi în prevenirea bolilor şi menţinerea sănătaţii, să învăţaţi metode eficiente de prelungire a vieţii, cum să rămâneţi mereu tânăr(ă), mergeţi pe 25 mai la Sala Palatului.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Eveniment de proporţii la Sala Palatului!

  1. Ioana Radu spune:

    Stiu de Dr. Oz. Am auzit de el inclusiv in filme (era mentionat in unele dialoguri). M-am uitat la cateva chestii cu el pe youtube :D

  2. Un simpatic acest Doctor Oz, explica totul pe intelesul muritorilor si e si glumet. Multe sfaturi de-ale lui sunt foarte utile si mi-ar fi placut si mie sa merg la eveniment dar n-am reusit sa castig invitatie :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *