Despre Cris Smile şi povestea zâmbetului frumos

Vă povesteam într-un articol din zilele trecute, de problemele mele cu dinţii. Nu am mai putut răbda şi am mers la un cabinet stomatologic din zona în care locuiesc. Am plecat de acasă cu teamă, cum o fac eu de obicei. Intru în sala de aşteptare, mă aşez confortabil într-un scaun puţin cam denivelat, şi punete pe aşteptat.

Nu vreau să denigrez imaginea cuiva, dar era un miros de îţi venea să o iei la fugă, scaunele erau foarte incomode, de asistent nici nu vreau să mai vorbesc. Îţi trecea durerea numai cât te invita în cabinet. Nu făcuse-m programare, precum se procedează, ci m-am dus de urgenţă, pentru că nu mai rezistam de durere. Chiar şi aşa tot am aşteptat mai bine de două ore. În aceste două ore, durerea s-a calmat şi mă bătea gândul să plec acasă, cum se întâmplă atunci când mergi la stomatolog.

logo-cris-smile
Stând în aşteptare, ca să nu mă plictisesc, am mai vorbit cu unul, cu altul, până când a venit şi vecinul meu.
Din vorbă în vorbă, ma sfătuit un vecin, care se afla acolo cu o problemă la o măsea, să merg la o stomatologie din Bucureşti, şi să văd acolo condiţii, să simt pe pielea mea ce înseamnă profesionalism.

Povestea el că a fost acolo pe anul trecut, atunci când a mers în deplasare de serviciu o lună de zile. A avut un accident de muncă, şi a fost nevoit să meargă la un cabinet stomatologic pentru a face două extracţii şi un implant dentar pentru a putea reface întreaga dantură.implant-01_8tua

În zona în care locuia atunci, se afla Cabinetul stomatologic Cris Smile, unde a fost pentru mai multe tratamente. „Pentru prima dată când am intrat acolo am avut un sentiment de teamă”, spune el, dar acum m-aş duce cu mare bucurie. Personalul este aşa de ospitalier, încât te face să uiţi de ce ai venit la medic. Acolo nu stai să aştepţi 2 ore, ci faci programare când ai posibilitate să mergi. Dacă ai net, foarte uşor faci programarea online. Totul este perfect. Scaune confortabile, încăperi aranjate cu gust şi frumos mirositoare, tehnologie de ultimă generaţie, cu medici tineri şi experimentaţi, care se dedică cu pasiune şi profesionalism acestei bresle. Poţi face acolo orice tratament la dantură. Să faci extracţii, să tratezi o carie, să ţi se monteze un aparat dentar, să îţi facă un implant dentar, orice este nevoie pentru a reda pacientului un zâmbet frumos şi o dantură sănătoasă.

1390700_212386112264586_53066347_n

 

Rămăsese-m uimit de spusele vecinului, mai ales când a destăinuit şi preţurile. Mă gândeam că dacă este un cabinet din capitală, va avea nişte preţuri foarte mari. Dar nu este deloc aşa. Sunt preţuri accesibile, şi dacă nu poţi plăti integral lucrarea, plăteşti în 12 rate fără dobândă, iar dacă mai prinzi şi o o promoţie, precum se fac la Cris Smile, vei putea să ai un zâmbet frumos cu bani puţini.

„Acolo, la Criss Smile, au tehnicieni care fac lucrările exact după mulajul trimis de către medicul stomatolog. Uite la mine, spune vecinul, nici nu zici că nu sunt dinţii mei. Sunt frumoşi, foarte bine fixaţi, nu am probleme cu ei. Că ştii tu, dacă stomatologul nu are o echipă bine formată, medic, asistent, tehnician, va fi totul în zadar! Eu am venit aici doar pentru o igienizare. Acest lucru pot să îl fac şi aici. Alte tratamente, nici nu mă gândesc să nu merg tot la Cris Smile în Bucureşti.”

Cuprins de imaginaţie, gândindu-mă la spusele vecinului, nici nu am auzit când am fost chemat. Venise asistenta strigând furioasă către mine, fără să îmi dau seama că eu trebuie să merg în cabinet. Dar parcă nici durere de dinţi nu mai aveam, uitasem şi de ce am mers acolo. Am intrat, totuşi, înăuntru. M-am aşezat pe scaun, mi s-a tuflit o lumină în ochi, şi dă-i şi cască gura. Nici nu ştiam ce caută, vreun dinte lipsă sau omuleţul? Am simţit două împunsături şi o durere puternică, iar pe urmă a început să amorţească limba. Ma întrebat medicul dacă am probleme de sănătate, dar am gângurit doar aaa şi gu gu ….căci nu mai puteam lega două vorbe.

A băgat un cleşte, şi dă-i şi trage. A reuşit în cele din urmă să scoata dintele. Acum că am scapat de dinte, nu ar fi fost aşa mare tragedie, dar când a zis că nu mai are cum să îmi prindă puntea, şi nici măcar coroană, am crezut că o să cadă cerul pe mine. „Un implant dentar, cred că ar fi soluţia perfectă”, spune medicul.

Când am auzit de implant, mi-am şi zis…..că merg la Bucureşti la Cabinetul Cris Smile, de care mi-a povestit vecinul, şi aici nu mai vin. Dacă acum, când doar am scos un dinte, a fost aşa de dureros, ce să mai vorbim atunci când va trebui să monteze un implant? Vreau şi eu să am parte de medici cu suflet, care să trateze din pasiune, cu experienţă în domeniu, care să mă ajute să îmi pot recăpăta zâmbetul de altădată.

Aştept să se cicatrizeze locul de unde a fost extras dintele, şi o să fac o vizită prietenilor mei din Bucureşti. Locuiesc şi ei în sectorul 5, aşa că nu e distanţa prea mare până pe strada Malcoci numărul 2, unde se află cabinetul.
Aş merge oriunde, numai să pot avea şi eu o dantură corectă, şi să pot recăpăta încrederea în mine.
Ştiţi cum este…….ai dinţi buni, ai sănătate!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Despre Cris Smile şi povestea zâmbetului frumos

  1. Adriana spune:

    Foarte bun articol, pare un cabinet serios, multumesc pentru informatie.

  2. Eu iti recomand cu toata sinceritatea acest cabinet stomatologic. Eu merg la ei de vreo patru ani si sunt multumita de cum sunt tratata, de calitatea lucrarilor, de respectarea programarilor, de absolut totul. Preturile sa stii ca nu sunt deloc mari daca faci comparatie cu cele din alte cabinete de prin centru.

  3. stefania jiga spune:

    Dacă ar fi așa de simplu și ieftin,tare aș merge și eu,dar mi-e teamă că nu o să mă bage nimeni în seamă. Fericiți cei chemați și rezolvati.

  4. Irina Sima spune:

    Mie mereu mi-a fost teama de dentist, dar tehnologia a evoluat, iar acum o vizita la stomatolog nu mai este deloc neplacuta ci doar costisitoare. Dar macar merita, pentru ca o dantura sanatoasa, inseamna un organism sanatos! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *