Dacă ai autoturism, profită şi tu de bursa pieselor auto

 

 

logoNu sunt eu un pasionat de plimbările cu maşina, dar astăzi am făcut o excepţie. Nici nu se putea altfel. Cum să refuz să merg spre locurile dragi mie? Pe unde am copilărit, spre iazul unde mergeam la scăldat, pe acolo unde fugeam ziua, după ce veneam de la şcoală.

Am fost trezit de prietenul meu pe la ora 7 de dimineaţă. Am servit o cafeluţă, pentru a alunga puţin somnul, şi am reuşit în jurul orei 8, să plecăm. Am demarat încet, căci nici măcar carosabilul nu permite mai mult. Pe Vasi, prietenul meu, îl cunosc de mult timp, iar ca şofer, pot spune că eşte foarte dibaci şi atent.

La o intersecţie, unde trebuia să facem la stânga, a venit un moşulică cu „un tractor”, căci aşa fum scotea pe toba de eşapament, de ziceai că e tractor. Ne-a lovit în partea stângă, spărgând farul şi îndoind bine aripa. Nu a fost nimic grav, doar sperietura ne-a dat dureri de cap……şi erbag-urile, care ne-au pufnit în nas.

www.dezmembrarimasini.roAm coborât, l-am mustrat bine pe moşulică, şi a fost de acord cu buna înţelegere, fără să mai fie nevoie de intervenţia poliţiei. A scos din portofel 2 bacnote de 500 de roni, şi i-a dat prietenului meu, spunând că sigur este suficient să repare avariile. Nu prea a fost mulţumit de cât a dat, dar nu am reuşit să căpătăm mai mult. Ne-am bucurat că nu a fost mai grav. Fiarele se por repara, sau înlocui, dar la oameni e cam greu cu reparatul sau înlocuitul.

Ne-am urcat înapoi în maşină şi am făcut cale întoarsă. Ajunşi în faţa locuinţei, Vasi a făcut o evaluare a pagubelor, şi a ajuns la concluzia că nu o să ajungă banii cât i-a dat moşul. Să cumpere o aripă stânga, farul, poziţia, semnalizatorul şi radiatorul, va depăşi suma de 1000 de lei. Nefiind luat în calcul şi manopera service-ului.

A trebuit să găsim o soluţie mulţumitoare, că doar prietenul la nevoie se cunoaşte, nu?
Mi-am amintit de o situaţie similară care i s-a întâmplat fratelui meu, care şi-a găsit piesele pentru maşină, la un preţ mult mai mic decât cele din magazinele de profil, pe Dezmembraripenet.ro

DezmembraripenetDupă cum spune şi numele, este un site unde poţi găsi piese auto din dezmembrări, pentru orice marcă de autoturism. Făcând o comparaţie între piesele de la dealery-i autorizaţi, şi cele din dezmembrări, pot spune că le poţi cumpăra la jumătate de preţ. O aripă stânga în magazinele de profil, o găseşti la aproximativ 200 lei, iar aici o poţi cumpăra şi cu 100 lei sau chiar mai puţin.

A fost aşa de simplu să găsim piesele! Am căutat piese VW Polo şi oferta a fost chiar generoasă. Dacă nu găseşti ce doreşti, ai opţiunea de a cere oferta. Completezi datele despre marca maşinii, motorizare, anul de fabricaţie, versiune, serie şasiu, numele piesei, o descriere a acestei piese, adaugi chiar şi o poză cu aceasta, şi publici cererea.

Toate parcurile de dezmembrări din ţara , care sunt înscrise în acest sistem, vor primi cererea ta, iar ei vor veni cu oferta lor, inclusiv preţul. Este precum la bursa de valori. Se afişează cererea şi oferta, iar cumpărătorul alege produsul cu preţul cel mai bun. Am văzut că se dă şi garanţie pentru piesele cumpărate, acest lucru sporind încrederea cumpărătorului. Şi încă o chestie bună de remarcat, este că poţi da o notă celui ce ţi-a vândut produsul. Astfel eu cel ce cumpăr pot să dau o notă în funcţie de cât de mulţumit sunt de piesa primită. Toate sunt vizibile, inclusiv numărul de telefon cât şi adresa ofertantului.

Chiar prinde bine acest site, celor care nu au posibilităţi financiare să cumpere doar piese noi. Unul dintre aceştia este şi prietenul meu. Cu banii primiţi de la moşu’ cu accidentul, a reparat Volkswagen-ul, rămânându-i şi bani de 20 de litri benzină. Ştiţi cum se spune, „tot răul spre bine”. Un mic accident a făcut ca maşina să aibă o altă înfăţişare, chiar să meargă mai bine.

Informaţii şi voi pe prietenii şi cunoscuţii voştri, de www.dezmembraripenet.ro, căci atunci când cererea este mai mare, şi oferta este mult mai generoasă, iar preţurile scad!

Voi de unde faceţi rost de piese auto?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Dacă ai autoturism, profită şi tu de bursa pieselor auto

 1. Ioana Radu spune:

  Preturile de la dezmembrari sunt cele mai bune. N-as cumpara niciodata piese noi (cu mici exceptii).

 2. Mihaela Pascu spune:

  Foarte interesant acest articol și în folosul celor ce au autoturisme.Mă bucur că sunt astfel de firme,iar ție îți ures succes pe mai departe.

 3. Un proprietar de autoturism ar trebui sa stie deja ca exista varianta aceasta a pieselor sau elementelor de caroserie de la centrele de dezmembrari. Noi am avut un usor accident si am spart bara din fata a masinii. In targ ne cereau 80 de lei pe ea. De la dezmembrari am luat-o cu 15 lei.

 4. Stefania spune:

  Când o să am nevoie de piese de schimb,o să știu de unde o să iau,ca să nu dau o căruță de bani
  Multumim pentru pont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *