Beneficiile achiziţionării pieselor auto de la Dezmembrări

dezPrincipalul motiv pentru care oamenii achiziționează un vehicul folosit este costul accesibil de cumpărare, piaţa maşinilor second hand având o evoluţie bună şi în ţara noastră. Dar toţi proprietarii de astfel de autoturisme ştiu că pot avea cheltuieli ulterioare neprevăzute.

„Reparaţia unei maşini second-hand cu piese noi este destul de costisitoare, motiv pentru care eu vă recomand Dezmembraripenet.ro de unde se pot achiziţiona piese auto la preţuri foarte accesibile.

De ce să cumperi dintr-un centru de dezmembrări?

Sunt câteva beneficii demne de luat în seamă, atunci când cumperi piese de la dezmembrări:

Economiseşti bani

Piesele care sunt achiziţionate de la dezmembrări sunt utilizate, aşadar acestea sunt mai ieftine decât cele noi, cumpărate de la dealery autorizaţi. Acest lucru îi avantajează pe cei care doresc să facă economii. Piesele second-hand au un preţ redus cu până la 70% faţă de cele noi. Aceste piese sunt aproape noi, având o lungă durată de viaţă.

Garanţia pieselor

Multe persoane se tem că piesele achiziţionate de la dezmembrări auto, nu sunt foarte rezistente, dar pe Dezmembraripenet.ro se oferă garantie pentru orice piesă, de până la 60 de zile, în condiţiile cerute de ofertant. Astfel, dacă piesa cumpărată se strică în acest interval, se va înlocui cu o alta, fară să te mai coste nimic.

Piese care nu se mai produc

Sunt multe autoturisme care nu se mai fabrică, aşadar nici piesele nu se mai găsesc pe piaţă. Mulţi oameni au maşini vechi, dar sunt bine întreţinute, având şi o valoare sentimentală, iar singurele locuri de unde pot achiziţiona piese pentru maşinile lor, sunt dezmembrările auto.Dezmembraripenet

Cumperi ce ai nevoie la preţul care ţi-l permiţi

Am auzit de multe ori pe la prietenii mei care îşi repară maşinile cu piese de la dezmembrări, că nu găsesc întotdeauna ceea ce caută, iar preţul cerut de multe ori se apropie de cel al unei piese noi. Acest lucru se întâmplă pentru că prin zonă nu sunt decât 2 centre de dezmembrări auto. Dacă o să căuţi, de exemplu, pe Dezmembraripenet.ro, în secţiunea Fiat Punto piese Volskwagen Polo, Seat Ibiza, Opel sau orice altă marcă, vei găsi o ofertă foarte bogată , de la jante originale, portiere, radiatoare, discuri de ambreiaj, filtre, cutii de viteze, şi până la elemente de design extern şi de interior.

Dar dacă nu ai găsit piesa pe care o căutai, ai posibilitatea să lansezi o cerere. Scrii în formular marca maşinii, motorizare, serie şasiu, anul de fabricaţie, ce versiune este, ce piesă doreşti, cu o mică descriere, adaugi şi câteva imagini, şi lansezi cererea. Cei ce activează pe această platformă(parcurile de dezmembrări din ţară), vor primi, printr-un mesaj, cererea ta, iar în scurt timp vor afişa oferta lor. Cu o descriere prealabilă, imagini, preţul piesei, şi nu în ultimul rând garanţia disponibilă. Funcţionează precum o bursă de valori. Ai o tabelă cu piesa cerută alături de preţul cerut, iar tu poţi alege ce doreşti, în funcţie de bugetul disponibil.

Un alt beneficiu al cumpărării pieselor de la dezmembrări este şi
Protejarea mediului înconjurător

Am să şi argumentez de ce. Vă întreb, cum ar arăta ţara noastră, şi întreaga lume, dacă s-ar folosi doar piese noi, iar cele ce s-ar putea refolosi în urma unor deteriorări ale maşinii, s-ar arunca? Ar trebui să se crească producţia de oţel pentru a putea acoperi cererea pieţei. Dar să nu uităm că procesul de fabricaţie al oţelului este foarte toxic, şi ar polua mediul înconjurător. Cumpărând piese de la dezmembrări, vom reduce necesitatea de exploatare şi producţie a oţelului, protejând mediul înconjurător.

Dacă eşti unul dintre cei care circulă zilnic sute de kilometri, sau dintre cei ce bugetul nu le permite să cumpere piese pentru autoturism la preţuri „originale”, vino să vezi şi oferta de la Dezmembraripenet.ro

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Beneficiile achiziţionării pieselor auto de la Dezmembrări

  1. Ioana Radu spune:

    Piesele de la dezmembrari sunt cele mai rentabile!

  2. maria spune:

    Am un opel corsa din 98 pt dezmembrari ,motorul fumctioneaza perfect cu un consum de numai 5% daca santeti interesati ma puteti contacta la adresa de mail mateimaria113@gmail.com

  3. din punctul meu de vedere trebuie sa fii nebun sa cumperi anumite piese noi, la preturi de ti se inmoaie picioarele, cand poti să le ai la pret mult mai mic, luate de la dezmembrări si in stare perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *