Testează-ţi rezistenţa la Maratonul Internaţional Cluj

Mişcarea este drumul spre o sănătate de fier!
Indiferent în ce fel faci mişcare, fie alergi sau mergi cu bicla, fie că mergi la sala de fitness sau mergi la pas pe munte, toate aceste activităţi te menţin sănătos.

Dacă îţi place să alergi, din plăcere sau acest lucru îl faci ca un profesionist, vino şi tu alături de alergătorii din Maratonul Internaţional Cluj din data de 10 aprilie.

Maratonul-International-AROBS-Cluj-NapocaCei care v-aţi înscris deja, vedeţi că data startului s-a schimbat. Din 17 aprilie când a fost stabilit official, s-a fixat pe data de 10. Această modificare se datorează suprapunerii cu meciul România-Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas care se va juca la Sala Polivalentă, lângă Cluj Arena.

Maratonul era programat să aibă startul de pe stadionul Cluj Arena şi ar fi presupus închiderea traficului pe arterele principale de acces la Sala Polivalentă, unde sunt aşteptaţi 7.000 de microbişti la Fed CUP, pe lângă cei aproximativ 4.000 de concurenți plus susținătorii lor la maraton.

Startul va fi la ora 9 şi 15 minunte de pe Cluj Arena, iar cei ce se vor înscrie vor avea de parcurs 42.195 km, timpul limită fiind de 5 ore şi 30 de minunte. Dacă nu eşti un alergător rezistent, poţi participa la celelalte categorii, la semimaraton, ştafetă, 10 km sau crosul bt. Nici copii nu sunt uitaţi! Ei îşi pot încerca rezistenţa la crosul copiilor, unde pot participa toţi cei cu vârsta până în 15 ani.

O noutate la Maratonul Internaţional Cluj, pentru anul 2016, este că, suporterii vor putea face parte şi ei dintre maratonişti. La crosul suporterilor, toţi cei ce sunt susţinători sau simpli spectatori, se pot întrece între ei pe o distanţă mai scurtă.

organizator-resized-165x108Acest eveniment este organizat de Asociaţia Runners Club care îl are ca preşedinte pe dl. Horaţiu Morar, fondatorul acestui maraton.
Pentru mai multe informaţii legate de metodele de înscriere, traseu şi regulament, intraţi pe pagina oficială a maratonului www.maraton-cluj.ro .

Grăbiţivă, căci locurile sunt limitate la crosul BT! Celelalte categorii au atins numărul maxim de participanţi.
Arată şi tu ce poţi! Vino la maraton şi o să ai o amintire frumoasă pe care să o povesteşti copiilor şi nepoţilor!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Testează-ţi rezistenţa la Maratonul Internaţional Cluj

  1. Ioana Radu spune:

    Imi place ca se organizeaza din ce in ce mai multe astfel de evenimente. E dovada clara ca ne preocupa sanatatea. Anul trecut ma apucasem si eu de alergat, apoi m-am lasat, iar anul acesta o sa incep din nou.

  2. Ii respect pe cei care participa la astfel de maratoane pentru ca sunt oameni activi, oameni care stiu ca miscarea face minunin viata noastra. Cand ii vad pe ei, parca ma simt si eu motivata sa ma apuc sa fac ceva miscare. Dar nu ma tine mult minunea … maxim vreo 2 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *