Să aveţi sărbători pline de bucurie!

isusAu trecut deja patru luni de când a început şi acest an. Mai cu bune, mai cu rele, am ajuns cu bine şi această zi. Lăsând trecutul deoparte,  trăind clipa, şi în special ziua de astăzi, o zi cu o deosebită însemnătate în creştinătate.

După 40 de zile de post alimentar şi sufletesc, după această săptămână ale Patimilor Domnului, astăzi ne vom bucura cu toţii de
Învierea Domnului IIsus Hristos

images issus

Eu vă doresc tuturor, celor ce mă citiţi, celor ce vă aflaţi întâmplător pe aici, prietenilor, amicilor, lui Cristina, Ioana, Maria, Laura, Irina, şi tuturor celor ce nu mă cunosc, să aveţi bucurie în suflet, să aveţi belşug în viaţă, iar sufletul să înflorească plin de lumină şi dragoste.

Sărbători cu bucurie şi sănătate!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Să aveţi sărbători pline de bucurie!

 1. Hristos a Inviat! Sper ca ai avut sarbatori linistite si pline de bucurie sufleteasca, draga Nicu. Nu pot sa nu vibrez atunci cand imi regasesc numele pe lista prietenilor tai. Iti multumesc pentru toate gandurile bune si iti intorc urările inzecit.

  • nicu.despa spune:

   Adevărat a înviat! Mă bucur în suflet de fiecare zi pe care o mai trăiesc, Cris. În rest, petrec cam singur, precum o fac de mulţi ani în urmă.
   Sper că şi tu ai primit Paştile cu bucurie în suflet şi speranţă de mai bine.

 2. stefania jiga spune:

  Sărbători luminate tuturor cititorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *