Review la comanda de flori

Acum două săptămâni am făcut o comandă de bulbi de flori. Îmi plac foarte mult florile, aşa că a trebuit să îmi completez colecţia de flori şi anul acesta. Nu că aş fi dus lipsă de trandafiri şi gladiole, dar câteodată nu pot rezista tentaţiei.

Am comandat bulbi de gladiole mixt care sunt foarte faini când înfloresc. Am mai avut şi acum doi ani, dar au îngheţat iarna în magazie. Au flori mari, bicolori, sunt franjuraţi, şi sunt excelenţi de pus în vază sau de oferit cuiva.

indexAm mai cumpărat şi câţiva bulbi de gladiole pitice care să le plantez pe marginea unei alei. Par a fi mici în fotografia de pe site, dar voi vedea când vor creşte dacă sunt ceea ce se prezintă.

gladiolusnanusmixCrinul este o floare pură, plină de gingăşie. Mie îmi plac cei regali şi imperiali, de culoare albă sau galbenă. Acum am luat doi bulbi , căci prea mulţi nu îmi pot permite, unul Netty de o culoare bordo cu marginile petalelor albe, şi un bulb de crin African Queen de culoare portocalie. Acum toate ca toate, dar să văd dacă o să se aclimatizeze temperaturilor de munte. Încerc şi eu…..

IMG_2104_2Aşa am încercat şi cu Kiwi şi goji, dintre care doar goji a crescut şi fructificat. Kiwi-ul a crescut un an foarte fain iar al doi-lea an nu a mai vrut , şi s-au uscat.

Sunt un client fidel la doua magazine cu plante pentru grădină. Unul este www.4garden.ro
iar celălalt, de unde am cumpărat şi bulbii de mai sus, este www.sweetgarden.ro.

Primul magazin este foarte ok. Nu am avut nici o problemă. Cu Sweet Garden a fost altfel. Am insistat de trei ori până mi-au trimis comanda. Aş fi renunţat dar erau preţuri bune şi flori care nu le-am găsit în altă parte. În alţi ani au fost foarte promţi. Venea comanda cam în trei zile. Pesemne că s-au plictisit de atâţia clienţi, căci deja au pierdut unul.

Acum toate ca toate, să se prindă bulbii, să crească şi să înflorească, că doar de asta i-am cumpărat. Sper să merite aşteptarea!
Voi aţi cumpărat din alte magazine? Spuneţi-mi şi mie…..dar ceva credibil.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Review la comanda de flori

 1. Ioana Radu spune:

  Asta e unul dintre regretele faptului ca nu stau la casa. Pentru flori si pentru a putea avea un caine de talie mare – astea sunt motivele pentru care m-as muta la casa.

 2. Eu nu prea cumpar bulbi, butasi, plante de orice fel online. ma duc in dedeman si imi iau de acolo ce poftesc, pe verificate. Cumpar alte chestii online dar la astea si la mancare nu ma bag.

  • nicu.despa spune:

   Pentru mine e mult mai uşor să cumpăr online. Am luat şi flori, şi butaşi, haine, şi nu am avut probleme. Doar acum au întârziat foarte mult.

 3. maya-maria spune:

  Cum am auzit de flori, cum am și sosit.Chiar nu știam de unde să fac rost de niște bulbi de gladiole. Am reținut adresa. Mulțumesc și să ai succes!La flori și la ce mai vrei tu.

  • nicu.despa spune:

   Păi dacă îţi plac gladiolele, şi dacă o să se facă, îţi trimit…..la pachet, sau te invit să îţi iei singură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *