Laptopul refurbished are un preţ pentru buzunarul tuturor

Mă uit cu nostalgie la bătrânul meu laptop. Avem ceva timp petrecut împreună, ore şi zile-nşir ne-am motivat unul pe celălalt. E o marcă cunoscută pe piaţă, care acum 8 ani era unul dintre cele mai apreciate. Cu o memorie ram de 2 gb, harddisc de 160 g, placă video integrată, şi un procesor Intel pentium, la timpul acela era de apreciat.

Acum, după 8 ani, nu mai dă randament. Au apărut noi programe de securitate, soft-uri de editare avansate, windows-ul a celor de la Maicrosoft, a ajuns şi la versiunea 10, iar de jocuri nu mai zic. Nici măcar nu le pot instala. Placa video nu le suportă. De carcasă nu am de zis nimic. După atâţia ani nu o să fie decât…….tocită şi cu taste lipsă.

Să îl duc într-un service, pentru ai face „un tratament” de „revigorare” nu are rost. După un timp oricum mă lasă de tot. Mi-am aruncat privirea peste nişte oferte de pe magazinele online, dar drept să vă spun, nu mă ţin buzunarele ca să cumpăr unul mai de toate zilele. Nu îmi permit să dau 3 000 de lei pe un laptop cu procesor i3.

PCAm găsit undeva pe net, un magazin online, care se numeşte PCMADD.ro, unde am descoperit un laptop Dell refurbished. Să nu cumva să credeţi că este la a doua sau a treia vânzare. Refurbished, sunt acele laptopuri care se întorc înapoi la producător, iar acolo se adaptează noilor cerinţe de piaţă. Se schimbă un procesor sau se îmbunătăţeşte memoria ram, toate făcute pentru ai creşte performanţa. După aceste modificări, se reîntoarce în magazin, dar la un preţ mult mai mic decât cel al unuia nou.

Laptopurile Dell, cred eu că sunt mai rezistente, chiar dacă îl voi folosi ore în şir, iar designul este iarăşi un punct forte al acestui brand.
Dar diferenţa între brandurile cunoscute pe piaţă, o face designul, felul in care sunt asamblate componentele, felul in care sunt racite, pozitia ventilatoarelor, display-ul, etc. Toate acestea fac ca un laptop sa fie mai scump sau mai ieftin, chiar dacă piesele sunt la fel.

Din tot ce am citit pe net, laptopurile Dell, au un sistem de răcire foarte bine calculat. Iar dacă racirea componentelor şi aşezarea ventilatoarelor, sunt facute bine, laptopul are o viaţă lungă şi fără probleme.
Un lucru care îmi place la Dell, este şi rezoluţia. Majoritatea laptopurilor Dell au rezoluţie HD Ready, 1366×768.
Autonomia bateriei este un punct forte al brandului Dell, făcută în strânsă legatură cu celelalte componente ale laptopului. Daca avem componente puternice, daca avem display mare, sigur ca bateria va fi mai mare, dar si se va consuma mai repede, dar cu o capacitate de până la 10 celule nu va mai fi o problemă.

231x231xoriginalpng_6_12.png.pagespeed.ic.arzfIgRToGSunt trei motive care mă fac să aleg un laptop Dell refurbished.
Preţul şi tehnologia este cel mai important aspect. Pot să îmi cumpăr la jumătate de preţ un laptop pe care în mod normal aş plăti aproape dublu dacă l-aş cumpăra din magazin. Şi nu uitaţi că refurbished nu inseamna tehnologie veche sau depasita. Un alt motiv care mă îndeamnă spre aceste laptopuri, este că pot să cumpăr un lucru de care am cu adevărat nevoie. De ce să dau 3 000 de lei pe un laptop nou, dacă eu nu îl folosesc decât să citesc e-book-uri sau să scriu un articol pe blog? Eu nu mai merg pe ideea că dacă e scump e şi bun. Am o vastă experienţă în acest domeniu.

Garanţia, este al treilea motiv pentru care aş cumpăra un laptop dell refurbished. Deşi este la jumătate de preţ, are o garanţie identică cu unul nou, şi este verificat în prealabil de producător, înainte de a fi pus în vânzare sub sigla “refurbished”

Refurbished, mă ajută să pot avea laptopul pe care mi l-am dorit. Plătesc puţin pe un produs care îmi satisface nevoile. Ar trebui să luăm exemplul străinătăţii, unde se vând foarte bine laptopurile refurbished. Dacă vă gândiţi şi voi să vă cumpăraţi un laptop, vă sfătuiesc să vedeţi şi oferta de pe PCMADD.RO

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Laptopul refurbished are un preţ pentru buzunarul tuturor

  1. Chiar am intrat si eu din curiozitate si nu mi-a venit sa cred ce preturi bune. Practic, oricine isi poate permite sa isi cumpere un calculator sau un laptop de la ei cu unul, doi ani de garantie! E un site care ar trebui promovat mai bine sa afle mai multa lume despre el.

  2. stefania jiga spune:

    Poate într-o zi cu soare o să-mi cumpăr și eu un laptop Dell refurbished,cine știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *