Iată de ce o să îmi cumpăr o husă Ringke Fusion pentru telefon

În ultimul timp am avut numai ghinioane. Mi-a venit o factură mare la elictricitate, mi s-a stricat imprimanta, vecinul vine şi se plânge că soarele nu bate şi la el din cauza casei mele, dar cea mai cruntă a fost când m-a lăsat telefonul.

E adevărat că avea cam 6 ani vechime, dar nu era cazul să îşi facă de cap tocmai acum. Dar fapta era comisă, aşa că mi-am luat altul. Nu un iPhone, nici un Samsung Galaxy s7, ci m-am limitat la un Galaxy s5. Sunt preţuri destul de mari pentru mine, şi nu pot să îmi permit decât un S5. Şi acesta l-am achiziţionat la o ofertă cu abonament. Am crescut valoarea abonamentului, mi-am utilizat şi punctele, şi ….am telefon.

Dar îmi amintesc de celălalt telefon, de câte câzături spectaculoase a avut. De pe birou şi din buzunar, şi de câte ori m-am aşezat pe el. Norocul a fost că era cu carcasa de metal, şi nu s-a spart. Acum, la acest mobil trebuie să fiu mai precaut. Are display-ul destul de generos, şi nu trebuie decât o clipă de neatenţie şi totul se face praf.

Dar cel mai bun „tratament” este prevenţia. Ştiu că este o frază care se foloseşte în domeniul sănătaţii, dar se potriveşte de minune şi la protecţia telefoanelor. De aceea unii producători s-au axat pe producerea de huse telefoane. Pentru telefoane inteligente, huse de protecţie pe măsură. Transparente sau nu, pentru protecţia carcasei şi a ecranului, şi mai rar întâlnit, şi personalizabile.

eastcomro-logo-1458989726Din tot ce am găsit pe net eastcom.ro a fost singurul magazin unde am găsit ce căutam. Huse telefoane, huse tablete, accesorii pentru orice gadget, folii de protecţie, absolut tot de ce am nevoie pentru un smart, la preţuri fără concurenţă.

Cam greu să aleg din aşa ofertă! Nu pot rezista când văd o reducere, dar aici aproape toate sunt la promoţie. Dar cred că husa Ringke Fusion, este cea potrivită pentru telefonul Samsung Galaxy S5. Este o marcă americană cunoscută pe piaţa accesoriilor de telefoane mobile încă din anul 2003, compania având locaţia în SUA, iar produsele fiind confecţionate în Coreea. Eastcom, este unic importator official Ringke, iar din anul 2015distribuie în România, huse telefoane, huse tablete şi folii de protecţie, de o calitate foarte bună, şi la preţuri fără concurenţă.

samŞi pentru că smart-urile au un design elegant şi atrăgător, care e păcat să îl ascunzi, am zis că o husă Ringke Fusion pentru Samsung Galaxy S5 ar fi perfectă pentru mobilul meu. Transparentă, uşoară şi subţire, confecţionată din policarbonat dur pe spate şi cu marginile din termopoliuretan moale. Fiind transparentă, nu ascunde nimic din eleganţa smart-ului, ba chiar îl personalizează într-un stil unic. Este compatibilă cu cablul de încărcare, nu trebuie scoasă atunci când îl încarci. Oferă o aderenţă foarte bună, nu mai rişti să îţi alunece din mână. Dotată cu tehnologia Active Touch, oferă o utilizare mult mai comodă a telefonului, fără a îngreuna în vreun fel accesarea butoanelor.

De ce huse telefon şi nu alt mod de protecţie?

Sunt trei lucruri care ne pot convinge că o husă este necesară atunci când ai un smartphone.
1- Înlocuirea unui smartphone este destul de costisitoare.
Chiar dacă este în garanţie, defectarea accidentală nu este luată în calcul, şi trebuie plătită. Preţurile pieselor de schimb sunt precum ştiţi, foarte mari.
2- Protecţia în condiţii extreme.
Precum bine ştiţi, temperaturile s-au modificat îngrijorător de mult. Vara foarte cald şi iarna cumplit de geroasă. Bateria nu rezistă la temperaturi scăzute, iar ecranul unui smart nu mai funcţionează dacă este supraîncălzit. O husă de telefon poate anula aceste efecte.
3- O aderenţă foarte bună
Marginile husei fiind confecţionate din termopoliuretan moale, conferă o aderenţă foarte bună atunci când îl butonezi. Iar în caz că îl scapi jos, aceste margini fiind mai înalte, protejează display-ul.

ringke-fusion-samsung-galaxy-s5-crystal-view-transparentbonus-ringke-invisible-defender-screen-protectorDacă aveţi şi voi un stil de viaţă activ, achiziţionarea unei huse telefoane ar putea fi cea mai bună investiţie pentru păstrarea telefonului în siguranţă.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Iată de ce o să îmi cumpăr o husă Ringke Fusion pentru telefon

  1. eu nu as concepe sa dau bani pe un telefon de ultima generatie si sa il folosesc fara o husa si folie buna de protectie. Iarta-mi comparatia dar e ca si cum te-ai bucura de cateva secunde de placere fara prezervativ. E doar parerea mea!

  2. Ioana Radu spune:

    Intotdeauna am sustinut utilizarea huselor de telefon. E o chestie de bun simt, pastrarea in bune conditii a gadget-ului si prelungirea duratei de viata a acestuia. In primul rand pentru ca nu imi place sa arunc cu banii aiurea, si prefer sa folosesc un telefon cativa ani. Iar daca ma plictisesc de el, vreau sa ma asigur ca scot pe el cat mai mult (lucru care e posibil doar daca telefonul arata foarte bine, adica daca l-am protejat cu husa si folie de protectie). La telefonul pe care l-am avut inainte aveam 3 huse. Imi placea sa le schimb :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *