Este uşor să ai preţuri mici la tine acasă

Deşi timpul nu prea este favorabil pentru a merge la cumpărături, eu tot am plecat…..pe drumuri. se apropie sărbătorile pascale, iar tradiţia spune că trebuie să te înoieşti din cap până-n picioare, dar şi sufleteşte……zic eu.

Anul acesta nu vreau ca iepurilă să facă mari minuni, dar mi-aş cumpăra o geacă, un trening şi o pereche de pantofi sport, sau banalii adidaşi. Nu am eu finanţe pentru haine de mii de euro, aşa că mă limitez la cât îmi permit. Am mers spre reşedinţa de judeţ, şi am luat la colindat magazinele. Peste tot era o forfotă continuă. Părinţi cu copii, bunici, femei, bărbaţi singuri, un potop de oameni.

Unii cumpărau alimente, alţii electronice, chiar şi la standurile cu cosmetice era lume multă, dar majoritatea erau în zona cu îmbrăcăminte. Acum, de Paşte, se pare că iepuraşul va aduce cadouri multe haine. M-am uitat şi eu la ceea ce mă interesa, dar nu îmi ajungeau banii pentru toate dorinţele mele. Am continuat escala prin oraş, în speranţa că o să găsesc şi ceva mai ieftin.

Din una-n alta, mergând agale pe trotuarul denivelat din centru, m-am întâlnit cu un vechi prieten. Zăbovim vreo 10 minunte, schimbăm câteva cuvinte, printre care primesc şi un pont. Auzind că eu caut ceva de îmbrăcat şi încălţat, dar cu preţuri „intrate la apă”, cum zicea el, ma sfătuit să merg în piaţa centrală, unde este magazinul PPT , logo

unde voi găsi tot ce caut, la preţuri foarte mici.

Zis şi făcut. Am luat taxiul ca să nu mă rătăcesc, şi în 5 minunte eram în faţa magazinului. Dar acolo am şi rămas. Nu aveam nici o şansă să pot intra. Era arhiplin. Oameni de toate vârstele probau haine şi încălţăminte. Surprinzător era faptul că nimeni nu ieşea din shop , fără să aibă ceva în sacoşă. Am stat aproximativ 15 minute, sperând că voi avea şi eu şansa să pot intra, dar nici gând de aşa ceva.

Trist şi dezamagit, am făcut cale-ntoarsă de la oraş. Şi fără haine, şi fără încălţăminte, şi fără banii pe care i-am cheltuit cu transportul. Dar poate îşi face milă iepuraşul şi mi-o aduce de paşte , ce îmi doresc. Şi doar nu vreau marea cu sarea…. Această geacă albastră care acum, GEACA-BARBAT---ALBASTRU-A00024661-01-AB3_1pe vremea această răcoroasă, ar fi foarte ok. Albastrul este culoarea mea preferată, şi cred că se asortează bine cu tenul meu mai palid. Preţul este foarte convenabil, doar 65 de lei.

Şi dacă mai e doar o săptămână pănă la sărbătorile Pascale, ce ar fi dacă aş aştepta să aducă iepurilă toate hainele pe care le vreau?

CAMASA-BARBAT---MARO-A00024838-01-MAR_1O camaşă mi-a făcut iarăşi cu ochiul, este 100% din bumbac, asta înseamnă că nu intră la apă sau se rupe repede, şi mai e un lucru la ea care îmi place. Este de culoare maro! Da, am un sacou maro cu ceva dungi pe el, dar nu am cămaşa…..şi nici pantaloni asortaţi. Dar ştiţi cum e, dacă copilul nu plânge, nu-i dă mamă lui de mâncare!

Stau să mă gândesc cum să fac…..Cu prietenii aş vrea să merg vreo trei zile prin Pralea, curăţenie trebuie făcută prin locuinţă, şi drept vă spun că se cheltuie o mulţime de bani. Masa ar trebui să fie cu de toate, căci aşa se întâmpină Învierea Domnului, şi cine ştie câte nu or mai fi de făcut. Dar zic ca tradiţia, şi fac ca mine. O să mă limitez la strictul necesar. Curat în casă, masa să aibă câte ceva, dar de cele trei zile în sudul ţării nu mă îndur să renunţ.PANTALONI-BARBAT---MARO-A00022490-01-MAR_1

Dacă iepuraşul PPT aduce cele mai mici preţuri la tine acasă, atunci de ce nu ar veni şi la mine? Aştept până săptămână viitoare, şi dacă nu vine cu cadourile, o să iau din banii care i-am strâns pentru weekend. Doar nu trebuie aşa sumă mare. Păi uitaţi că cele trei haine de mai sus, nu costă mai mult de 120 de lei. Mai adaugi ceva în coş ca să faci de 150, şi transportul este gratuit. Iar dacă cumva măsurile nu se potrivesc, ai drept de returnare în 14 zile, şi primeşti banii sau alte produse înapoi.

Preţuri pentru tine a luat naştere din anul 2006, din dorinţa de a oferi cumpărătorilor îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice şi produse pentru casă, la preţuri accesibile tuturor. În cele 160 de magazine din România, Bulgaria şi Moldova, sunt 6 milioane de clienţi mulţumiţi, care trec pragul acestor shop-uri ori de câte ori vor să îşi cumpere ceva de îmbrăcat sau pentru curăţenia casei.

Nu uita că Iepuraşul aduce cele mai mici preţuri la tine acasă! Profită şi tu de această ocazie!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Este uşor să ai preţuri mici la tine acasă

  1. Ioana Radu spune:

    Au preturi foarte bune la PPT. Eu am vazut o rochita la ei pe site care mi-a placut foarte mult :D

  2. Eu stau langa Cora Alexandriei si merg destul de des acolo. Acum cateva luni au deschis in galerie si magazin PPT. Vreau sa-ti spun ca, de fiecare data cand merg la cumpărături este mare aglomeratie la ei in magazin. Si nu e deloc un magazin micut. Preturile mici e normal că atrag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *