Epilarea, un moft sau o necesitate?

De multe ori se poate crede că, la domiciliu părul este prea complicat să se elimine sau ocupă prea mult timp, dar am să vă arăt exact contrariul. Primul pas în epilare, este de a alege cea mai buna ceară pentru îndepărtarea eficientă a părului.

De exemplu, prietena mea merge o dată pe săptămână, la salonul de cosmetică, pentru epilare. A încercat la ea acasă şi epilatorul, s-a şi ras, a probat şi ceara, dar tot cu lacrimi ieşea din baie. Este adevărat că, mai degrabă atingi o femeie cu pielea fină decât cu…..fire de păr, nu? Ce ar fi să mergeţi pe plajă şi să vezi femei şi bărbaţi îmbrăcaţi sumar, dar care poartă după ei tot ce au agonisit timp de un an de zile? Sau cum v-aţi uita la o domnişoară în pantaloni scurţi, care poară fire de păr pe picioare?

Am văzut atâtea situaţii neplăcute, încât mă întreb, oare nu există o metodă de
epilare definitivă care să nu fie dureroasă? Să se aplice uşor, să trebuiască lăsată câteva minute şi să fie îndepărtată foarte simplu? Chiar i-aş face un cadou pe cinste prietenei mele.

528f8a8e257e6ffa1a782150ebc1340a49fdca53_banner-img6Acum eu nu ştiu care epilare este mai bună, mai nedureroasă, dar din tot ce am citit pe net, cred că, dacă foloseşti o ceară pentru epilare de calitate, totul va fi foarte simplu de făcut, iar pielea va fi din nou catifelată.

Ceara care se aplică caldă pe piele, este foarte eficientă. Căldura dilată porii şi folliculii firelor de păr, astfel sunt mult mai uşor de eliminat. Deoarece ceara caldă se prinde de păr,la smulgerea acestuia pielea nu se mai irită. Încă un avantaj!b254d30d15c6f0f0eb05eb90b18c0ce3420cff9c_Banner tpb 2016 04

Deşi epilarea se practică din cele mai vechi timpuri, eu tot mă gândesc ca prietena mea să nu facă alergie, sau să se irite pielea, dar cu ceară epilat uleiurile calmante, cât şi celelalte cosmetice profesionale, din magazinul www.tpb.ro, vor avea un rezultat binemeritat.

logo-tpbŞi pentru că vorbim de epilare, să ştiţi că sunt şi bărbaţi care se epilează destul de des. Nu se mai poartă fire de păr pentru a demonstra că eşti cu adevărat mascul.
Doar că părul poate fi eliminat prin ceruire, atâta timp cât este de o jumătate sau maxim de un centimetru. La firele mai lungi de păr, sunt dureri mai mari, pentru că rădăcină este mai puternică. Dar sunt întotdeauna soluţii pentru orice inconvenient. Un paracetamol, un ceai calmant, un ulei de muşeţel, cimbru sau de eucalipt, cu un efect antiinflamator, Şi multă răbdare.

Este aşa de simplu să poţi avea şi tu o piele catifelată, fără să doară deloc! O gamă largă de flacoane cu ceară naturală, azulenă, Nacree, cu miere, sau cu titaniu, uleiuri calmante sau produse cosmetice de calitate foarte bună, de la producători de renume mondial în acest domeniu.
Voi ce metodă folosiţi pentru îndepărtarea părului nedorit?

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Epilarea, un moft sau o necesitate?

  1. Ioana Radu spune:

    Necesitate, clar! :D Eu ma bucur ca tehnica aceasta de epilare a devenit atat de populara si exista aparate pe care le putem folosi si noi acasa. Inainte nu imi permiteam mereu sa merg la salon. Insa de vreo 2-3 ani mi-am cumparat apar si din cand in cand imi iau cateva rezerve de ceara de unica folosinta. E perfect asa! Desi, da, visez ca intr-o zi o sa apelez si la epilarea definitiva.

  2. nicu.despa spune:

    Daaa măi Cris, şi eu urăsc părul. Mai puţin ăla din cap.
    Aşa că…….poftiţi masculi la „depănuşare”!

  3. Necesitate absoluta! Mai ales la femei. Dar si la barbati! Urasc sa vad barbati care se mandresc cu veverita de la subrat sau cu covorul de pe piept. Nu se mai poarta parul. Si chiar mă bucur. De ce sa suferim numai noi, femeile? Voi aveti scutire? Poftiti la epilat cu ceara ca sunteti barbati, nu?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *