S-a dat startul la Blogathon 2016. Înscrie-te şi tu!

În viaţă putem spune că suntem cu toţii maratonişti.

Îmi amintesc cum alergam dimineaţa spre şcoală, că de multe ori întârziam. Era aşa de dulce somnul dimineaţa….
Pe urmă, după ce am mai crescut, am alergat, la figurat vorbind, pentru a obţine un job mai bun, mai bine plătit.

Dar nu o să uit să spun, cât de mult am alergat pentru o zi în plus în viaţă. Un maraton cu limită de viteză, şi cu un timp cronometrat atent, în care trebuie să mă şi încadrez. Am rezistat vertiginos, trecând cu bine peste multe obstacole.

Acum, chiar dacă nu pot să fiu un maratonist la o cursă reală, o să fiu un bun „alergător” într-o cursă a literelor ordonate în cuvinte, înşiruite unul după altul şi aşezate frumos într-o pagină virtuală.

Pe 1 martie, e prima zi din primăvara calendaristică, zi în care se dăruiesc mărţişoare prietenilor şi celor dragi, dar şi ziua când se dă startul la Blogathonul Blog Awards.
Aşadar, o să îmi fac cadou un altfel de mărţişor, care îl voi „purta” o perioadă mai lungă de timp.

blogawards-slider-logo

O să mă aliniez şi eu la start, ca să îmi testez „rezistenţa” şi inspiraţia, în acest maraton al cuvintelor. Nu am mai participat la o asemenea competiţie, dar sper să ajung cu bine la final. Şi dacă nu visez prea mult, sper că îmi este permis, cred că mi-ar prinde bine un premiu, oricât de mic ar fi el.

Pe parcursul a opt luni, fiecare blogger înscris la blogathon, va trebui să participe la cât mai multe campanii, cu 1, 2 sau trei articole, în funcţie de inspiraţia fiecăruia. Să respecte regulamentul impus de către sponsori, iar pentru fiecare articol scris şi publicat pe blog, va primi câte un punct. Punct cu punct se fac mai multe,iar alături de cele 10 puncte pentru articolul cu care te înscrii în competiţie, se poate ajunge în primii 20 clasaţi, care vor fi şi premiaţi. Podiumul va fi ocupat în funcţie de punctajul acumulat pe parcursul blogathonului, şi după ce se va da „testul” final între cei 20.

Premiile sunt foarte atractive, şi cred că ar prinde bine oricărui blogger. Locul I primeşte 2 000 lei, locul II se bucură de cei 1000 de lei, iar locul III bagă la portofel 500 lei. Sume deloc de neglijat, nu? Să nu uit să vă spun, că cei ce se clasează în top 20, vor primi câte 150 de lei.

Dar ca să nu mai lungesc vorba, citiţi aici tot regulamentul, pentru a fi în temă cu toate cerinţele.

Nu sunt eu un as într-ale cuvintelor bine scrise, dar mi-ar face plăcere să ne confruntăm în acest concurs. Vino şi tu, dacă ai blog, şi încearcă-ţi creativitatea şi…..norocul. Şi nu uita……”campionii blogosfereii sunt răsplătiţi”!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la S-a dat startul la Blogathon 2016. Înscrie-te şi tu!

 1. BellaDiva spune:

  Nu am participat niciodata, dar ma tenteaza ideea de a incerca. :D Mult succes!

 2. Ioana Radu spune:

  O sa ma inscriu si eu, chiar daca anul acesta nu o sa am la fel de mult timp pentru competitii. Sper totusi sa reusesc sa particip la cateva dintre ele. :D

 3. Mult succes, Nicu. Mi-as dori sa te vad cat mai des castigator!

  • nicu.despa spune:

   Mulţumesc Cris! Dar să ştii că am câştigat deja. De exemplu astazi am câştigat o zi în plus în lupta cu boala.
   Mai am puţin şi voi fi şi campion.

 4. stefania jiga spune:

  Mult succes ,răbdare și inspirație!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *