De ce să alegi reparaţii Apple de zece stele

Despre telefoanele smart de la Apple, se pot spune multe. Că sunt inteligente, având cameră cu o rezoluţie mare, beneficiind de aplicaţii personalizate în stil Apple, display generos, baterie durabilă, şi multe ar mai fi de spus.

Eu am un telefon clasic, încă nu deţin un smart, din considerente personale. Dar ştiţi cum e, toate gadget-urile mai au şi probleme funcţionale. Uneori se strică pur şi simplu, alteori le „ajutăm” noi să se strice. Mai verşi cana cu cafea şi îl udă puţin, te aşezi pe el şi se sparge display-ul sau carcasa, îl mai uiţi în buzunarul de la haina pe care ai pus-o în maşina de spălat, şi lista continuă. Unele dintre acestea mi s-au întâmplat şi mie, şi am rămas fără telefon. Numai că un telefon clasic îţi permiţi să îl dai la coş.

Dar ce faci atunci când se defectează un iPhone?
Eu unul nu mi-aş face griji, pentru că există soluţii pentru orice problemă umană. Doar trebuie să o căutăm. Un exemplu ar fi să duceţi smartphone-ul într-un Service iPhone care folosesc piese de schimb originale.

logo_v5Şi să vă spun şi de ce. Am un prieten care deţine un iPhone 6, şi nu demult a spart display-ul. Nimic neobişnuit până aici. La dus într-un service unde i-au montat alt ecran cu tot cu butonul home, care are şi senzorul de amprentă, dar nu a fost original. Aici vine şi problema. Pe display arăta eror 53, şi doar atât, iar o componentă nu a mai putut fi utilizată. A mers din service în service, până la trimis spre capitală. Dăduse o grămadă de bani şi nu îşi permitea să îl dea ca piese de schimb.

Răspunsul la problemă a venit numaidecât. Conform Apple, începând de la iOS 9, modelele iPhone 6 sau mai noi nu mai pot accepta înlocuirea senzorului de amprentă. Fiecare buton şi panglică de conectare au coduri serial unice şi sunt ataşate permanent de respectivul dispozitiv. În momentul în care oricare dintre aceste componente sunt înlocuite cu altele noi şi nu sunt semnate de Apple, dispozitivul se blochează permanent, fără posibilitatea de a fi „reparat”

I am sory my friend, dar cred că ar fi fost bine să faci asta de prima dată! Rămâne un exemplu pentru cei ce aveţi gadget-uri Apple. Dacă Macbook-ul nu funcţionează normal, sau aveţi neplăceri la un display iPhone 6 sau alte tipuri de iPhone, iPod, iPad sau Mac, mergeţi la un service care folosesc componente originale.

Itool este un exemplu bun de ţinut minte. Service din Bucureşti, cu o experienţă de peste 5 ani în domeniul gsm, având la activ mai bine de 20 de mii de clienţi mulţumiţi de serviciile lor de calitate.

Se poate găsi, pentru cei din capitală, pe Strada Actor Ion Brezoianu 51 sau la

telefon:0730 175 100 şi prin email la : itool_service@yahoo.com.
Dacă sunteţi din alt judeţ, puteţi trimite prin curier, fără a fi necesară o programare prealabilă. În cel mult trei zile, poţi avea înapoi acasă, un iPhone funcţional……ca şi „scos din cutie”.

Sunt trei motive bine întemeiate, pentru care este bine să repari un gadget Apple la Itool din Bucureşti.
– Se oferă garanţie 90 de zile, şi posibilitatea de a face o constatare gratuită când este adus în service
– timp scurt pentru repararea defecţiunilor. Nu trebuie(în majoritatea cazurilor) decât să aştepţi câteva minunte până se rezolvă defecţiunea.
– Calitate de 10* pentru service cât şi pentru componentele originale, folosite pentru orice defecţiune.

În cazul în care aveţi probleme cu un produs Apple, cel mai bine este să nu încercaţi să îl reparaţi pe cont propriu sau la unservice oarecare. Chiar dacă telefonul nu mai este în garanţie, ar trebui să apelaţi exclusiv la servicii de calitate, pentru a prelungi viaţa iPhon-
ului.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI, Uncategorized și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la De ce să alegi reparaţii Apple de zece stele

  1. Eu una nu am un iPhone dar, daca l-as avea, oricum as avea grija de el ca de ochii din cap.Totusi, daca s-ar produce accidente sau s-ar strica dupa ce iese din garantie, măcar as fi mai linistita stiind ca exista un astfel de service la care il pot repara si nu voi fi nevoita sa renunt la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *