Cum să alegi cadouri pentru femei şi bărbaţi, dacă nu ai nici un pic de inspiraţie?

Aţi fost puşi în situaţia de a dori să faceţi un cadou şi să nu ştiţi ce să îi cumpăraţi? Să căutaţi
cadouri femei pe net, sau de ce nu, cadouri bărbaţi, şi să nu descoperiţi nici o informaţie utilă ca să vă îmbunătăţească inspiraţia?

Acelaşi lucru l-am experimentat şi eu de nenumărate ori. Sunt pus de multe ori în imposibilitatea de a putea lua decizii favorabile. Am mulţi prieteni, familia este destul de numeroasă, nu am cum să ştiu ce cadou îşi doreşte fiecare dintre ei. De sărbătorile de iarnă, anul trecut poate şi-au dorit un telefon, dar anul acesta au ca preferinţă o bijuterie sau o ţinută vestimentară. Nu am de unde să ştiu care sunt dorinţele. Mai ales că oamenii, şi în principal sexul slab, îşi schimbă tendinţele şi preferinţele, de la an la an.

mDe 8 Martie, ziua internaţională a femeii, am fost foarte bulversat. Am iubită, am mamă, o mulţime de prietene, şi din dragoste, respect şi apreciere, am dorit să le fac o surpriză. Despre iubita mea ştiu ce preferinţe are, lui mama am putut să îi ofer ceva ca să-i placă, dar celorlalte prietene nu prea am ştiut. Am dat eu căutare pe internet şi cadouri femei, şi cadouri bărbaţi, dar oferta este atât de bogată încât nu ştii ce să cumperi.

Un prieten, cu care mă mai sfătuiesc în cazuri mai speciale, mi-a dat o adresă a unui site din străinătate, spunându-mi că acolo găsesc cadouri femei , selectate pe categorii şi la preţuri foarte convenabile. Dar ce folos? Nu scrie acolo ce îşi doreşte fiecare dintre prietenele mele, aşa că tot degeaba. Nehotărât am fost, şi la fel râmân!

Acum toate ca toate, dar vin sărbătorile pascale, şi în continuare duc lipsă de inspiraţie. Şi când poate fi mai potrivit ca să le arat celor dragi respectul, dragostea şi aprecierea mea? Printr-un cadou personalizat, unul ca să le fie util în casă, sau orice altceva, dar ar fi aşa de simplu dacă eram un clarvăzător! Puteam şti cu exactitate ce îşi doreşte fiecare, şi alegeam cu uşurinţă darul de iepuraş.

logo-mongiftDar gata cu oftatul, acum am descoperit soluţia! Mă înscriu pe Mongift.ro ceea ce vă recomand tuturor care sunteţi puşi în aceste situaţii. Trimit invitaţie prietenelor şi prietenilor, fraţilor, iubitei, şi formăm un grup. Aici, după ce te înscrii, poţi să îţi faci o listă cu lucrurile pe care le-ai dori, la zi aniversară, de sărbătorile de iarnă, sau orice zi importantă din viaţa fiecăruia.

Dacă ai descoperit un produs, din multitudinea de magazine online, poţi să îl adaugi în lista ta de cadouri, şi în acelaşi timp să le distribui prietenilor ca să afle şi ei ce îţi doreşti. Aşa eviţi situaţiile neplăcute, de a primi trei flori sau un coş cu ouă de paşte, o pijama sau un tricou de ziua de naştere, o pereche de mănuşi şi un fular de Crăciun. Nu se mai potriveşte vorba că „orice cadou este binevenit”. Acum este bine să spunem „cadoul potrivit la timpul stabilit.

În comunitatea Mongift, căci până la urmă este o comunitate nu un magazin online, poţi descoperi o mulţime de prieteni, fiecare cu listele lor de cadouri, iar dacă nu eşti pe deplin inspirat, poţi găsi căteva articole cu cadouri femei, cadouri personalizate, sau cadouri bărbaţi. Căci ar fi anormal să îi uităm pe prieteni sau cunoştinţe de sex masculin, şi să nu le facem şi lor un dar.

Acum, că tot m-am înscris, o să pun ca dorinţă de ziua mea de naştere, un aparat multifuncţional fitness. De mult timp mi-l doresc dar nu am reuşit să mi-l fac cadou. Cine ştie…….poate voi primi o surpriză! O spun într-un mod discret, căci nimeni nu poate să îmi citească gândurile. Iar când va trebui să fac un dar unei persoane dragi, mă voi uita în lista ei(lui) de cadouri dorite, şi astfel va fi o surpriză cu adevărat plăcută!

Haideţi şi voi să întregim comunitatea Mongift! Grăbiţi-vă căci vin sărbătorile pascale, şi doar aşa puteţi oferi un cadou care să fie primit cu bucurie!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cum să alegi cadouri pentru femei şi bărbaţi, dacă nu ai nici un pic de inspiraţie?

 1. stefania jiga spune:

  DAAAA,cu siguranță o să mă înscriu pe Mongift.Și pe deasupra,mai am și o listă destul de lungă.Ha,ha,ha.

 2. Ciprian spune:

  Să ştii Nicu că şi eu am fost pus în astfel de situaţii. Nu am ştiut ce cadou ar fi potrivit, şi mi-am luat „bobârnace”. Ar fi super să vină toţi prietenii mei pe Mongift.

 3. Credeam ca doar eu am probleme in alegerea cadourilor. Mereu imi doresc sa aleg chestii speciale si e foarte bine daca am de unde sa ma inspir de azi incolo.

  • nicu.despa spune:

   Nu cred că este cineva care să nu fie pus în această ipostază! E destul de complicat când vine vorba de cadouri, care să creeze bucurie…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *