Review-urile din culisele lui Blogatu

Suntem cu toţii cuprinşi, zi de zi, de farmecul videoclipurilor de pe net, a jocurilor de pe pc-ul de acasă şi de cele de pe smartphone. Uităm că scrisul şi cititul a dezvoltat umanitatea, a creat savanţii şi oamenii de ştiinţă.

Eu unul, îmi petrec destul de des timpul, citind. Si pentru că cititul electronic mă avantajează, răsfoiesc zi de zi bloguri şi site-uri, în căutarea de noi informaţii. Despre mediu înconjurător, despre invenţii în domeniul medicinii şi noutăţi tehnologice. Ce gadgeturi au mai apărut pe piaţă, despre smartphone-urile actuale, iar când mă cuprinde „melancolia” mai citesc noutăţi din filmoteca internaţională şi din lumea serialelor.

bŞi de ce să nu o spun pe aia dreaptă! Citesc în fiecare zi blogul lui Blogatu .
Un om care deţine „un izvor” al cuvintelor bine spuse, care curg la comanda lui, zi de zi şi oră de oră. Cel care a pus piatra de temelie a platformei Blog Awards, dedicat concursurilor pentru bloggeri, la care am participat şi eu.

Am făcut onorabila cunoştinţă cu cuvintele lui Marius Ovidiu Călugăru, acum ceva timp în urmă, când frunzăream în căutarea unei descrieri mai detaliate a smartului Allview X2 Soul Style.

img1-2
Scos pe piaţă de către Allview, cel ce deţine primul loc în clasamentul telefoanelor mobile smart, anul trecut în luna noiembrie.
Abia ieşit pe piaţă, toată lumea era curioasă să afle ce deţine „sub capotă” acest smartphone. Şi de la cine poţi să afli detalii mai bune decât de la o persoană care la testat cu adevărat? Care poate spune cât de mult ţine bateria, ce cameră deţine, câţi inci are display-ul şi ce aplicaţii noi are acest smart. De multe ori am descoperit pe alte site-uri de prezentare, review-uri incomplete. Nu fac discriminare sau contrareclamă, dar spun un adevăr: pe blogatu.ro am întotdeauna informaţia necesară actualizată la zi.

De nu mă crezi pe cuvânt de ceea ce am zis de review-urile scrise de Marius, deşi mă cam îndoiesc de acest lucru, poţi să le vezi video pe Contul de Youtube al lui Marius. O bogată informaţie, expusă tuturor prin clipuri video de bună calitate, care pot dezvălui doar în câteva minunte , tot ce vrei să afli despre noutăţile de pe piaţa gadgeturilor şi a telefoanelor mobile inteligente.

Nu ştiu dacă v-am convins de capacitatea lui Blogatu de a da informaţii de calitate, dar puteţi afla singuri, cine este, cu ce se ocupă în offline, cât timp dedică online-ului, ce review-uri scrie, şi nu mai înşiruiez cam ce şi cât, vă las să le aflaţi accesând link-urile de mai sus.

Cum spune şi sloganul Allview
„Traieşte visează experimentează alături de Blogatu.ro”

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Review-urile din culisele lui Blogatu

  1. mie mi-au fost de mare ajutor aceste review-uri ale lui atunci cand mi-am cumparat actualul telefon. E mai usor sa urmaresc un review audio video decat sa stau sa il citesc.

  2. Crisan Tatiana spune:

    Salutare Nicu,multumim ca ne aduci la curent tot ce apare nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *