Ştii că dacă ai nevoie de bani urgent, poţi să faci rapid un împrumut online, şi să poţi vedea şi dobânda reală?

Se tot spune că banii nu aduc fericirea, dar ştim cu toţii că fără bani nu putem să trăim. Nu vi s-a întâmplat niciodată să rămâneţi fară nici un bănuţ în buzunar, şi tocmai atunci să apară o problemă care să nu aştepte amânare?

portofelCred că şi voi, oameni obişnuiţi, fără surse financiare deosebite, mari, aţi experimentat această stare neplăcută. Să ceri ajutorul în astfel de situaţii, nu dă roade! De vrei să împrumuţi de la părinţi sau fraţi, că spui că cei apropiaţi o să te ajute, sau de pe la prieteni sau cunoscuţi, nici unul dintre ei nu se va bucura. Toţi au familie, toţi au datorii, toţi trăiesc în România, şi banii ajung doar pentru strictul necesar. Nicidecum să mai poţi pune bani deoparte, pentru „zile negre” , dar să mai ai şi de dat cu împrumut! Acesta rămâne doar un vis!

Creditul ar fi o soluţie la îndemână! Dar când ajungi la bancă, şi vezi că trebuie să stai la rândul de la ghişeu vreo 2 ore, când ţi se cer o mulţime de documente(copii, declaraţii şi adeverinţe), şi la urmă să îţi spună că nu te încadrezi pentru un nou împrumut, te laşi lipsit de orice credit.

Nu mai vorbim de creditorii care promit împrumuturi avantajoase, obţinute rapid cu câteva documente, dar care nu fac cunoscută, pe înţelesul tuturor, dobânda şi comisioanele calculate la zi. Să vezi exact cât credit ai luat, ce bani trebuie returnaţi, şi în cât timp.

Dacă toate acestea vă sunt cunoscute, dacă vreţi să scăpaţi de stresul întârzierii salariului, fiindcă aveţi de plătit facturi şi rate, atunci, eu vă propun să apelaţi la „Telecredit”.

indexDe ce Telecredit şi nu alt creditor?

Pentru că este simplu şi de încredere să obţii un credit rapid! Ai un calculator online foarte simplu de utilizat, , pe înţelesul tuturor. Se selectează în prima linie suma de care ai nevoie, iar pe a doua linie alegi timpul în care poţi returna împrumutul. Dobânda de 1,2% pe zi este afişată la vedere și astfel poţi să afli cu două click-uri, suma care o ai de returnat. Creditul maxim pe care îl poţi accesa în acest sistem de creditare rapidă, este de 500 lei, iar perioada maximă de achitare fiind de 30 de zile pentru orice sumă. De exemplu, dacă împrumut 300 lei pentru 10 zile, returnez, cu dobânda de 1,2 % pe zi, suma totală de 332 de lei. Iar după ce devii client fidel, cu vechime, poţi împrumuta chiar şi suma maximă de 1500 de lei.

Mai sunt două avantaje, pe care nu voi omite să vi le detaliez. Dacă după ce ai luat creditul, ai primit bani din alte surse, şi vrei să achiţi tot creditul sau doar o parte din el, o poţi face cu încredere, fără comisioane de recalculare.
Un alt avantaj este posibilitatea de a prelungi perioada de achitare al acestui credit. Dacă nu primeşti salariul la data stabilită, sau alte inconveniente apărute, poţi suna cu 3 zile înainte, şi ceri câteva zile de prelungire.

Acum, după ce am vorbit despre suma creditată, timpul de returnare, perioada de prelungire şi totalul creditului de achitat, să vedeţi ce simplu este să obţii acest împrumut.

Este foarte rapid procesat acest credit! Totul se face online, fără să mai baţi drumul spre bancă. După ce verifici suma totală de achitat, de la calculatorul online, faci click pe aplică. Te înregistrezi în noua pagină deschisă, cu toate datele cerute, ataşezi o copie a cărţii de identitate(conformă cu originalul) apăsând butonul adaugă documente, din contul creat, având şi semnătura titularului pe ea, şi un extras de cont pe ultimele 30 de zile. Contul să fie de tip card de salarii,, pentru a se asigura Telecredit că se va putea returna banii împrumutaţi. Aceste lucruri le faci o singură dată, următorul credit se va face pe contul creat prima dată.

La cât este de simplu, parcă nu îţi vine să crezi! Telecredit aprobă destul de repede acest credit. Dacă faci astăzi contul şi ceri suma, poţi primi banii în aceeaşi zi sau cel mai târziu mâine, fiind anunţat printr-un SMS sau un mesaj e-mail. Da, nu mergi să ridici banii de undeva, şi nici nu vine nimeni să ţii aducă acasă. Îi ai transferaţi în contul ataşat la înscriere.

teleNici când rambursezi banii nu trebuie să mergi personal la un ghişeu anume! Dacă ai card de salariu sau alt cont în care să între bani la momentul încheierii perioadei stabilite, se va retrage automat suma datorată. Dar dacă totuşi, eşti obişnuit cu depunerile bancare sau transfer paypoint, poţi să o faci şi în acest fel, conturile Telecredit putând fi descoperite la rubrica „Cum se face” , sau dacă îţi este mai simplu, sună şi află înformaţii, la numărul de telefon aflat în pagina principala a site-ului.

Acum, că v-am spus cam cum şi unde se face, vă doresc să aveţi bani tot timpul în buzunare, să nu fie nevoie de împrumut. Dar dacă vă va lovi şi această „boală contagioasă”, care afectează majoritatea românilor, ştiţi unde puteţi să găsiţi „leacul”! Un împrumut sigur şi rapid vă scoate din aceste situaţii neplăcute.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *