Cum să ai clipe de răcoare în plină vară?

Cu un aparat de „aer condiţionat”!

Sunt multe guri rele care spun că aparatele de aer condiţionat nu sunt bune. Ba că au un consum mare de energie electrică, bă că dă dureri de cap, că răceşti foarte repede dacă nu eşti atent cu temperatura degajată în încăpere, şi tot felul de negaţii, fără a avea o documentaţie completă despre aceste aparate.

Dar vă întreb eu, ce este mai plăcut vara? Să te coci în casă sau la servici, precum pâinea în cuptor, la temperaturi ce trec de multe ori de 40 de grade? Sau să stai confortabil pe fotoliu din living, citind o carte sau uitându-te la un film, într-o atmosferă plăcută corpului omenesc, care să nu depăşească +20 de grade Celsius? Cum este mai plăcut atunci când te întorci de la muncă, când afară sunt 38 de grade? Să întri în casă şi să găseşti linişte şi răcoare, sau un aer greu respirabil?

Şi după cum se spune, că aşa cât este de ger iarna, la fel de ridicate vor fi temperaturile vara, , ar trebui să ne gândim cu toţii la achiziţionarea unui aparat de aer condiţionat. Iar dacă vă gândiţi că preţurile nu o să le puteţi suporta, eu vă recomand să urmăriţi promoţiile de pe
Climatico.ro şi veţi putea face din căldura toridă a verii, o oază de plăcere şi confort.

climaticoChiar am văzut acum marca de aparate de aer condiţionat Daikin, care este la promoţie. Are un consum convenabil, de clasă A+ pentru răcire şi încălzire, un zgomot de funcţionare foarte redus,putere mare de răcire şi încălzire, cu un design plăcut şi carcasă redusă, şi o garanţie de 3 ani. Iar dacă o să doreşti un montaj acreditat şi de calitate, Climatico oferă acest serviciu, executat de un personal calificat. Preţul este pe buzunarul nostru, dar vă las pe voi să vă convingeţi singuri de acest lucru.

De ce este util un aparat de aer condiţionat?
Sunt câteva motive principale care recomandă acest aparat:
– căldura excesivă are un efect negativ asupra activităţii fizice şi intelectuale
– aerul condiţionat creşte nivelul de confort şi îmbunătăţeşte performanţele la locul de muncă
– o temperatură scăzută reduce prezenţa insectelor şi paraziţilor
– temperatura optimă scade riscul de deshidratare
– un sistem de aer condiţionat curat ajută la excluderea alergenilor
– un aer condiţionat bun şi bine întreţinut, reînoieşte şi îmbunătăţeşte calitatea aerului.

Şi dacă tot avem aceste avantaje, demne de luat în seamă, de ce să nu punem în aplicare şi proverbul „iarna car şi vara sanie”. Un aparat de la Climatico, pentru zile răcoroase vara, şi o cameră călduroasă iarna. Să ştiţi că, dacă se opresc gazele iarna, şi centrala nu mai dă căldură, vă puteţi încălzi camera cu aparatul de aer condiţionat.

De ce vă recomand să cumpăraţi de la Climatico aparate de aer condiţionat, şi nu din altă parte?
Da este adevărat, piaţă abundă de magazine care oferă aceste aparate, nimic de spus. Dar noi românii căutăm întotdeauna, datorită veniturilor reduse, să cumpărăm lucruri de calitate şi cu un preţ bun. Chiar dacă nu credeţi acest lucru, pe www.climatico.ro, poţi găsi aceste aparate la preţuri şi calitate fără concurenţă. În plus, mai poţi beneficia şi de servicii de constatare, de ajustare şi mentenanţă, şi de montaj profesional, pentru toate tipurile de aparate de aer condiţionat.
Eficacitate, calitate, preţ=Climatico

Aştept cu nerăbdare zilele călduroase de vară, căci iarna mi-a dat destulă bătaie de cap. Sunt un iubitor al razelor de soare, dar „savurez” cu plăcere o clipă de răcoare dintr-o încăpere bine ventilată. Vouă ce vă place mai mult ?

Hai să ne auzim la vară, cu Climatico pe post de răcoreală!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cum să ai clipe de răcoare în plină vară?

  1. Uff, eu am un aparat de vreo zece ani si a inceput de anul trecut sa scoata zgomote ciudate. De fiecare data cand il porneam ma rugam sa nu crape pentru ca eu fara aer confitionat sunt moarta. Cand o crapa, sigur imi fac de drum la Climatico.

  2. Ioana Radu spune:

    Cateodata, vara, intru in magazine doar ca sa reusesc sa ma racoresc un pic, in drumul spre casa. :D

  3. Stefania spune:

    Mie cu siguranță mi-ar prinde bine,la cat sunt eu de fierbinte. Climatico e salvarea mea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *