Un cadou inteligent pentru cei dragi

logo coolVoi aţi auzit de “Coolpad Romania” noul brand în domeniul telefoanelor mobile apărut recent în România? Poate unii dintre voi sunteţi deja familiarizaţi cu acest brand dar eu unul nu de mult am aflat de această marcă.

Contextul a fost cadoul de Moş Crăciun. Am spus în articolul anterior că o să fac o schimbare. Crăciunul va fi altfel în acest an. În loc de bradul verde voi avea un brad din crini albi, în loc de ghirlande voi avea aranjamente florale, iar în coşul pentru cadouri , alături de flori, va trebui pus şi darul de la Moş

De data aceasta m-am axat pe tehnologie. Ştiu că iubita mea îşi doreşte de mult timp un telefon inteligent, multifuncţional. Dar ce să te faci atunci când bugetul este limitat la o anumită sumă? Cauţi să te informezi, nu? Şi uite aşa am descoperit un nou brand, apărut pe piaţa din România în anul acesta.

Coolpad a luat naştere în anul 1993, şi de-a lungul acestor ani s-a impus prin tehnologia avansată în domeniul telefoanelor smart, ocupând locul 7 în clasamentul liderilor pe piaţă mondială, îndomeniul telefoanelor mobile.

Şi pentru că vreau să fac un cadou cool, cu un preţ redus, căci ştiţi bine că pentru noi românii preţul este criteriul de departajare în alegerea unui produs, am ales să cumpăr un “smartphone Coolpad Porto” Cu un design atrăgător, în culori de negru şi alb, care poate satisface pe orice pasionat într-ale tehnologiei.

Cred că va fi o surpriză de proporţii, când va vedea cât de dotat este acest gadget. Cu două camere de mare rezoluţie, una de 5 mbx frontală, cu care va putea să îşi facă selffy-uri ori de câte ori îşi propune acest lucru,şi o cameră principală de 8 mbx, cu care să poată poza orice situaţie plăcută, alături de prieteni sau familie. Cu această cameră performantă, se pot prinde primplanuri reuşite, deoarece are o camera cu lentila de 2.2,cu bliţ led şi sensori BSI, care permite patrunderea unei lumini mai puternice, şi încadrarea unui spectru mai larg. Cu
“Coolpad Porto”

Coolpad-Porto
poţi înlocui cu succes o cameră video ful hd cu cei 1080 p cu care este dotat.

Subţire şi cu un design atrăgător, cu dimensiuni foarte reduse, beneficiază
de un ecran de 4.7, cu marginile de 4.8 mm grosime şi grosimea totală a case-ului de 7.9 mm, plasându-l printre cele mai subţiri smartphone-uri disponibile pe piaţă. Chiar şi carcasa te lasă „cu gura căscată”.

Este uşor curbată, ergonomică, realizată din seminte de acaju, un material 100% natural, eco friendly cu o textura baby skin, care nu permite lasarea amprentelor în timp ce este utilizat.

Cred că Coolpad Porto s-ar lipi foarte bine cu stilul ei activ de viaţă, deoarece are o viteză bună de conectare şi navigare pe net, şi oriunde s-ar afla, va putea fi online. Va reuşi să urmărească serialul ei preferat, să fie la curent cu tot ce se întâmplă online(site-uri de socializare, noutăţi muzicale, lansare de cărte şi filme), cu alte cuvinte va fi parte a revoluţiei de streaming.

Un lucru deosebit care ma impresionat la acest smartphone, şi care va stârni curiozitatea oricăruia, este capacitatea de a acţiona şi ca o telecomandă pentru toate device-urile din casa, care folosesc infra roşu, doar făcând o setare simplă în prealabil. Ce o să se mai bucure iubita de acest cadou inedit, atunci când nu o să funcţioneze telecomanda de la tv!

Când mi-am propus să fac acest dar, am zis să nu uit să verific şi bateria. Cât de mult rezistă în convorbire şi în standby. Pentru a putea economisi energie, Coolpad Porto are inclusă opţiunea de reducere a consumului. Astfel cu bateria de 1800 mAH va fi un prieten bun pe parcursul întregii zile. Simplu şi eficient!

O ofertă bună a acestui smartphone am găsit-o în magazinele online Extreme Digital si Media Galaxy. Preţurile sunt asemănătoare, dar rămân fidel Media Galaxi.

Cu un super design, look premium, îngloband o tehnologie de ultimă generaţie, având cele mai cool feature-uri, fac din telefon mai mult decât un device tehnologic. este disponibil în aceste magazine la un preţ cuprins intre 600 şi 800 de lei.

Pentru că sărbătoarea Crăciunului se apropie cu paşi repezi, şi cu toţii ne dorim să facem un dar celor dragi, acest smartphone este o soluţie la îndemâna omului de rând.
Mă şi gândesc ce faţă o să facă când o să vadă, jumătatea mea, un telefon inteligent în coşul de cadouri de sub bradul de flori!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Un cadou inteligent pentru cei dragi

  1. Ioana Radu spune:

    Chiar este un smartphone frumos şi cu dotări bune. Îmi place la nebunie faptul că apar mereu pe piaţă noi şi noi produse şi că avem de unde alege.

  2. Stefania spune:

    Frumos acest Coolpad Porto, ferice de cea care o sa- l primească în dar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *