Împreună putem să îl salvăm pe Cristi!

loAşteptăm cu toţii sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, când ne adunăm cu mic cu mare alături de cei dragi. Dar sunt cazuri în care,sănătatea pune piedici în îndeplinirea acestui vis.

Şi Cristian, un adolescent de 15 ani, doreşte să fie acasă, alături de familie, de prieteni. Să primească colindători şi să se bucure de venirea lui Moş Crăciun.
La cei 15 ani, când tânărul brăilean ar fi trebuit să se bucure de începutul unei vieţi fructuoase şi pline de vise realizabile, a primit o veste cumplită. În prima zi de liceu, când păşea ca un boboc spre viaţa de adolescent, i s-a făcut rău. A făcut , febră mare iar părinţii l-au dus de urgenţă la un medic. A fost un şir lung de vizite medicale, de analize şi de internări în spital, după care a primit vestea cumplită. A fost diagnosticat cu o formă rară de cancer: sarcom Ewing.

12387894_1659080647711317_1542683607_n-1-246x258De cum au aflat de această formă rară de cancer, care îi punea viaţa în pericol, familia a plecat cu Cristi la Spitalul Acibadem din Istanbul, unde medicii i-au dat speranţe la o viaţă normală. A fost operat rapid, pentru că această tumoră malignă îi scurta viaţa în fiecare zi. Operaţia de îndepărtare a tumorei a fost un succes, aceasta fiind doar începutul tratamentului. Costul operaţiei a fost de 22.000 de euro, familia putând achita cu greu această sumă. Sprijinul a venit de la prieteni, cunoştinţe şi oameni simpli cu suflet mare.

Acum Cristi are nevoie de 100.000 de euro pentru şedinţele de chimioterapie, aceasta fiind procedura medicală în tratamentul cancerului. 10.000 de euro sunt necesari până de Crăciun, pentru a face prima şedinţă. Cu toţii putem face minuni. Haideţi să îl ajutăm pe Cristi să trăiască, să se bucure şi el de venirea lui Moş Crăciun…..cu sănătate!

Singura şansă am rămas noi, cei sănătoşi sau cu boli mai puţin grave, care conştientizăm cât de preţioasă este sănătatea.

Donează şi tu 2 euro trimiţând un SMS cu textul Cristian, la numărul 8832

de pe orice telefon din rețelele Orange, Vodafone şi Telekom. Se mai pot face donaţii prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare, folosind butoanele speciale de pe site-ul Asociaţiei „Salvează o inimă”.
Conturile în care se poate dona sunt:
– RO74RZBR0000060015758942 – deschis la Raiffeisen Bank

– RO18CECEC001946229018440 – deschis la CEC
ambele sunt deschise pe numele tatălui Nicolae Filip.

Minunile se întâmplă printre noi, cu ajutorul nostru! Haideţi să facem o minune de sfânta sărbătoare a Naşterii Domnului, şi să îi redăm şansa la viaţă acestui adolescent!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *