Îmi doresc un Allview X2 Soul Style, pentru că vreau un viitor inteligent!

logoEste o bună bucată de timp de când parcă nu mă mai înţeleg cu nimeni. Acum nu ştiu care poate să fie cauza…..vremea de afară, stresul din ultimul timp, habar nu am. Sper să nu fie un început de depresie. Nici telefonul nu vrea să mă mai asculte! Vorbeam astăzi cu un prieten, şi deodată…..vorbeam singur. Nici nu se închidea, de auzit nici vorbă, de parcă aveam o jucărie nu un telefon. Adevărul este că este un bunic, pe care îl am de vreo 6 ani.

Vă daţi seama ce furios am fost? L-am aruncat cât colo! Şi am zis că dacă tot vine Crăciunul şi moşul uită adresa mea de vreo câţiva ani, să îmi fac eu un cadou. Am ceva bani puşi la puşculiţă pentru „zile negre”, şi o să îmi trag un telefon….de o să moară lumea de ciudă.

Am văzut de abia apărut pe piaţă telefonul “Allview X2 Soul Style”

allview-x2-soul-style-11
care mi-a atras atenţia în mod deosebit. Nu sunt eu aşa de pretenţios, dar totul se limitează la preţ. Când am citit la specificaţiile tehnice că are şi Voice HD, am zis că acesta este bun pentru mine. Să fie sunetul clar, să nu se mai audă tot felul de zgomote în timp ce vorbesc, şi nici cel care este la capătul celălalt, să nu mai audă tot zgomotul din locul în care sunt.

Camerele pe care le deţine, mă face să cred că va fi un gadget util atunci când vreau să memorez lucrurile frumoase. Cu o cameră principală de 13MP, cu filmare Full HD şi Face beauty, o să pot face pozele cele mai cool de la petrecerea de revelion. Dar nici camera frontală nu este de lăsat! Când nu o să aibă cine să mă pozeze, o să îmi fac singur un selfye….că doar e la modă nu?

Chiar dacă este un telefon mai finuţ, cu dimensiuni de 142,4×71,2×6,95 mm şi un display de 5 inch IPS ONCELL 1280x720px, Full Lamination, are sub „capotă”
un procesorCortex®-A53 1,3GHz Quad-Core, o memorie ram de 2 gb, care îmi va face navigarea pe internet o mare plăcere. Ce o să se mai bucure toţi când vor putea şti că sunt online, să mai schimbăm o vorbă , să mai postăm o poză….

Mi-am dorit întotdeauna să pot comunica vizual cu cei dragi, dar telefonul meu nu a deţinut aceste funcţii. Dar “Allview X2 Soul Style” are
3G: UMTS 900/2100MHz şi 4G:FDD/800MHz,1800MHz,2600MHz TDD2600MHz, cu care voi putea comunica vizual cu prietenii plecaţi peste hotare. Vă recomand acest telefon chiar şi numai pentru aceste funcţii!

Cei ce sunteţi familiarizaţi cu telefoanele smart, aţi observat că bateria rezistă destul de puţin. Dar iată că Allview pune sub carcasa acestui telefon o baterie mai mult decât mulţumitoare. De tip Li-Pol 2350mA, care rezistă în mod stand by până la 235 ore, iar în convorbire până la 440minunte. Eu cred că mai bine nici că se poate! Si vă mai spun că şi carcasa este super tare…..Are un design unibody şi un capac de sticla Asahi Glass, rezistent la zgârâieturi, şi care ne este oferit în două culori,blue Pearl şi gold. Rar găseşti pe piaţă un telefon cu carcasă galbenă, aşa că este preferatul meu.

clipboard01-18961Eu zic că din punct de vedere tehnic, şi al preţului de până în 900 lei, este un gadget care poate concura cu succes cu multe dintre telefoanele de top. Mi-l doresc, aşa că mai adaug ceva bănuţi pe lângă cei din puşculiţă, şi o să îmi fac cadou un “Allview X2 Soul Style”.

Dacă ai un blog pe care scrii, şi vrei şă câştigi un astfel de telefon, dă click
pe această imagine
x2soulstylebnr, şi înscriete în campania în care premiul este un telefon inteligent “Allview X2 Soul Style”.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *