De la Dwyn.ro face Moşul cumpărături anul acesta!

logoE dimineaţă iar şi soarele îmi bate-n geam, semn că şi astăzi va fi o zi frumoasă de iarnă. Mai rău e că ne lipseşte atât de mult zăpada, că nu putem gusta un pic din bucuria iernii adevărate. Mă ridic din pat…..cu grijă, ca nu cumva Moş Ene să se supere că l-am trezit.

În casă-i linişte…..şi puţin cam rece, aşa că îmi aşez fotoliul , moştenire de la buna, lângă sobă şi stau ghemuit pe un colţ. E zi liberă astăzi, aşa că am timp să îmi aşez gândurile. Lemnele trosnesc în sobă, cuprinse de flăcări furioase. Încep să fac ordine……în mintea mea.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, bradul l-am făcut, dulciuri pentru colindători am cumpărat, bucatele sunt gata de a fi pregătite…..toate sunt aranjate. Mai am de făcut puţină ordine, şi gata. Dar mai este un lucru de care nu m-am îngrijit din timp. Ştiţi voi, Moş Crăciun ăsta, mă cam ocoleşte de câţiva ani, aşa că îmi fac singur cadou de Moş.

Şi stând eu şi cugetând la aceste lucruri, mă prinsese un somn ca de bebeluş. Parcă încă mai văd visul care m-a cuprins! Visam că sub brad era un televizor, de care am atâta nevoie, şi în locul aspiratorului stricat era unul nou, dar deodată m-am trezit….la realitate.

La naiba…..era doar un vis…Şi cum eram eu aşa dezamăgit, mi-am propus să îmi fac cadou de Moş. Aveam informaţii solide despre Dwyn.ro, un magazin online foarte cunoscut pe piaţa românească. De sărbători, şi nu numai, găseşti „promoţii” atractive, care să satisfacă pretenţiile oricărui cumpărător. Dwyn Shop, are în portofoliu peste 25.000 de produse disponibile online, incluzând o gamă variată de produse premium, de la circa 200 de branduri internaţionale. Încă din anul 2004, de când se află pe piaţă, oferă clienţilor seriozitate şi rapiditate, atât în online cât şi în magazinul fizic, unde se pot proba produsele cumpărate.

Şi cum gândul îmi era tot la visul ce îl avusesem, am zis să îmi fac moftul. Dar ce să vezi măi frate! O mulţime de produse care mai de care mai ochioase…„televizoare” de top, aparate de bucătărie, maşini de spălat, frigidere, aparate de îngrijire personală, laptopuri, tablete şi telefoane. Am pus ochii pe un televizor Samsung led 32J5000 Seria J5000, cu diagonala de 80 cm, culoare negru, full HD, care cred că o să se aşeze bine în dormitor.

samsung-televizor-led-samsung-32j5000-seria-j5000-80cm-negru-full-hd-37321Ce am mai văzut , şi aş mai vrea să-mi fac cadou, este un aspirator, cu care să pot aspira şi vertical. Am făcut un total , rezultatul fiind de 17000 lei. Nu e aşa de mult, având în vedere că sunt produse premium. Dar haideţi să vă mai dau un pont, dacă nu vă descurcaţi cu banii.

electrolux-aspirator-fara-sac-electrolux-zs210b-energica-55758Se pot cumpăra şi în rate fără dobândă! Alegi banca la care ai cardul, nemaifiind nevoit să faci curse prin oraş în căutarea băncii, şi în cel mai scurt timp vei primi creditul de cumpărături. Aşa o să fac şi eu, pentru acest cadou consistent de Crăciun. O să plătesc lejer această sumă într-un an de zile, cu dobândă 0!

Dar să vedeţi surpriză! Cred că s-a gândit Moşul la mine. După ce voi plăti televizorul şi aspiratorul, primesc şi puncte de fidelitate, pe care le pot folosi atunci când voi mai cumpăra de pe Dwyn Shop. 1 punct se transformă într-un ron, atunci când plăteşti produsele. Mai multe puncte înseamnă sumă mai mică de achitat atunci când plăteşti!

Iată că şi anul acesta o să îl fac invidios pe Moş Crăciun! Ma uitat el de atâta timp, dar cu ajutorul lui Dwin.ro, o să am sub brad şi televizor şi aspirator! Şi ca să îi fac în ciudă şi mai tare, o să mă abonez la newsletter, ca până anul viitor să am timp să aleg din promoţii, cadoul dorit. Pentru abonare voi primi un voucher valoric de 10 lei, deci din nou cadou…..măi Moş Crăciun.

Simplu , rapid şi eficient! Întru pe Dwyn.ro, aleg ce doresc, plătesc ramburs dacă am bani, dacă nu plătesc în rate, fac comanda astăzi şi mâine este acasă, şi uite aşa poate o să îl conving pe Moşul să treacă pe la mine măcar să vadă ce cadouri faine am sub brad.

La voi vine Moş Crăciun? Dacă nu încearcă Dwyn Shop! Şi vezi că promoţiile ţin până pe data de 31 decembrie!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *