De Crăciun îmi împodobesc camera cu flori!

florarie-onlineSunt şase ani de când în viaţa mea a răsărit soarele. Am întâlnit-o pe cea care cu timpul a devenit jumătatea, de care aveam atâta nevoie. Cu pasiuni comune şi cu lucruri care să ne motiveze relaţia, am trecut peste cei 6 ani fără să-i simţim.

Un lucru care ne apropie foarte mult, este pasiunea pentru flori. Nu este zi în care să nu aşezăm pe masă buchete de trandafiri de un roşu aprins, care să umple întreaga cameră cu mireasma lor îmbietoare. Primăvara şi vara, este atât de simplu să găseşti un buchet de flori. Peste tot în natură poţi descoperi o multitudine de soiuri , în culori pastelate, plăcute oricărui privitor, cu o aromă îmbietoare, pe care nu te saturi să le „savurezi”.

img_0939Da ce te faci tu iarna? Când totul este acoperit cu haina iernii geroase., când flori şi tot ce înseamnă verde, întră în somnul hibernării? Haideţi să vă povestesc cum am procedat eu!

În toţi aceşti 6 ani, am petrecut sărbătorile de iarnă în stil clasic. Aşa cum făceau părinţii şi bunicii noştri. Cu gătitul bucatelor, cu colinde tradiţionale şi cu împodobirea bradului de Crăciun. Totul a devenit o rutină şi nu mai are nici un farmec. Aşa că în anul acesta, de Crăciun, fiind că tot suntem iubitori ai florilor, ne-am propus să facem o sărbătoare de neuitat. Să împodobim întreaga casă cu aranjamente florale deosebite. Să aşezăm pe uşa de la intrare o coroniţă din flori naturale, iar în loc de braduţul clasic, tăiat din pădure, să avem ceva unicat.

craciun_3

Coroniță

Am găsit pe „floridelux.ro” ceva care ma impresionat foarte mult. Un brad de Crăciun din crini albi, care cu siguranţă va fi o surpriză de proporţii pentru cei dragi.

Dar ce mă fac eu atunci când îmi este incomod să ieş afară din casă, pe frigul ăsta? Când florăria , se află în altă localitate? Noroc de aceste „florării online”, care pune la dispoziţia oricărui client, o gamă variată de flori şi cadouri.

brazi_craciun_din_crini_albiMi-a fost teamă întotdeauna să cumpăr de pe net flori sau alte produse de acest gen. Dar iată că aici mi se poate oferi siguranţă şi calitatea florilor comandate. Ca să mă asigure că o să cumpăr ce comand, au implementat photo martor, o poză reală cu florile dorite, care se trimite înainte de plasarea comenzii.

Şi pentru că este lider de piaţă încă din 2004, fiind cel mai căutat magazin online şi offline de către români, îmi oferă transport gratuit la domiciliu în termen de 24 ore de la plasarea comenzii. Reduc costul total a lflorilor. Avantajos nu?

Intră şi tu pe „floridelux.ro” , şă vezi ce ofertă diversificată de flori în nuanţe pastelate, de aranjamente florale de Crăciun, buchete de mireasă, trandafiri, toate aranjate cu stil şi dragoste, pentru iubitori ai frumosului natural.

Şi dacă brad din crini albi este, ce ar mai trebui? Am văzut un coş de cadouri într-o nuanţă argintie, în care voi aşeza cadoul, ornat din belşug cu crini imperiali. Ascunsă strident între flori, voi piti felicitarea, oferită tot gratis de către „floridelux.ro”, pe care voi aşterne câteva cuvinte de suflet, ştiu că i-ar face mare plăcere iubitei mele să le citească.

cos_cadou_zile_de_nastere

Doar cât îmi imaginez, şi intru în euforia acelori zile, în care cu mic cu mare , ne bucurăm de magia sărbătorilor de iarnă şi de darurile primite, în care tot oraşul abundă de luminiţe colorate, , de ghirlande şi ornamente specifice,cu sunet de colinde melodioase.

PS:
Am rămas impresionat de bogata informaţie de pe „petale de viată”

12339638_515855838591682_7758809773913238511_o(1)unde am putut afla lucruri pe care încă nu le ştiam. Despre aranjamentele florale online, despre noua colecţie de Crăciun „Tender Winter 2015”, care este şi unicat în românia, şi despre concursul la care poţi câştiga un buchet de flori inedit.

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la De Crăciun îmi împodobesc camera cu flori!

 1. Tatiana Crisan spune:

  Multumim pt informatie,f utila,mi ai dat o idee inedita si sigur o voi pune in practica!

 2. athos73 spune:

  Chiar sunt niste aranjamente florale de lux!! E de retinut!!

 3. 1lauralaly spune:

  Un Craciun cu flori.Super idee. Sigur jumatatea ta va fi surprinsa placut.

 4. Detop spune:

  Eu iubesc tare mult florile. Am o multime de ghivece cu diverse flori si parca tot as mai adauga si altele. Cu toate florile pe care le am in casa, mi-as dori sa primesc un buchet de flori proaspete, frumos aranjat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *