Crăciunul bloggerilor, pentru sărbători pline de dar!

Iată că a mai trecut un an din viaţă. A venit iarăşi iarna să ne acopere cu un covor strălucitor de zăpadă. Ne bucurăm cu toţii, chiar dacă ea se lasă aşteptată. Odată cu ea vine şi luna cadourilor, luna sărbătorilor de iarnă, când cu mic cu mare aşteptăm un dar mai mic sau mai mare de la Moş Nicolae sau Moş Crăciun.

Am curăţat eu ghetele şi anul acesta dar tot degeaba, se pare că a uitat iarăşi adresa Moş Nicolae. Dar nu-i nimic neobişnuit. Şi anul trecut a fost la fel. Aşa că anul acesta m-am hotărât să fiu eu Moş Nicolae pentru mine. Dar să vedeţi cum am procedat.

skin1.header-logo-regular

Dacă tot am un blog pe care scriu din suflet pentru cititori, am zis să profit de acest lucru. Tot aflasem eu de platforma Blog Awards unde maieştrii în ale blogging-ului oferă posibilitatea tuturor pasionaţilor de scris, să participe la campanii, având şansa să câştige premii atrăgătoare sau chiar bani. Mă bucură foarte mult implicarea domnului Marius(alias Blogatu) în promovarea evenimentelor caritabile, menite să sprijine persoanele cu dizabilităţi, şi de promovarea în online  sub formă de campanii, a noutăţilor în IT, electronice, homedeco, fashion, ale unor branduri cunoscute, sau nu, de noi. Modul în care înformează publicul virtual de toate noutăţile şi promoţiile apărute în online şi offline.

Şi dacă mai sunt doar două săptămâni şi ceva până la marea sărbătoare a naşterii Domnului, şi deja suntem „afectaţi” de febra cadourilor de Crăciun, am zis că nu mi-ar strică să încerc să particip la campaniile Crăciunul Bloggerilor că poate mă va „lovi” norocul, bătul-ar vina, şi voi pune şi eu un cadou sub brad. Moş Crăciun e cam uituc de o bucată de vreme şi omite adresa mea.

cbhead

Am urmărit tot timpul site-ul Blog Awards şi am descoperit campanii interesante cu premii atrăgătoare, dar la care nu am avut cum participa din cauza proiectelor la care am lucrat în 2014 şi 2015. Acum, după aproape doi ani de muncă asiduă, zic şi eu, că merit o perioadă de relaxare. Şi cum să mă relaxez mai bine decât prin scris?

Şi dacă de ziua numelui Moş Niculae nu mi-a pus în ghete decât o echipă de operatori de la un post tv cunoscut, am zis că mi-ar prinde bine un premiu de la Dwin.ro sau de la Allview, dar nici Flori de lux.ro sau StarShiners.ro nu sunt mai prejos. Dar hai să nu mai stau acum doar să visez, ci hai să stimulez neuronii să producă mult şi bine, şi să aştern pe paginile blogului articole informative pentru cititorii mei.

Mă înscriu în campania Crăciunul bloggerilor, dar fiind că este un concurs ar trebui să am şi rivali. Aşa că, de ai un blog şi îţi place să scrii, sau eşti atras de diversitatea premiilor oferite, vino şi tu să te înscrii în  Crăciunul Bloggerilor!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Crăciunul bloggerilor, pentru sărbători pline de dar!

  1. Ioana Radu spune:

    Baftă în competiţie! Să iei cât mai multe premii! Dar să laşi unul şi pentru mine :D

    • nicu.despa spune:

      Mulţumesc Ioana! Nu am eu experienţa necesară ca să pot lua premii. Mă bucur însă că pot să arat tuturor de potenţialul celor ce sunt lipsiţi de vedere. Un premiu? Poţi mai mult…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *