Bogdan Curta, un cantautor care aduce colinda în casele tuturor

Astăzi am zis să ascult colinde. Să întru în febra Crăciunului şi să încerc să mă detaşez de lucrurile negative de peste an. Mi-am adus aminte de vocea inconfundabilă a cantautorului
Bogdan Curta şi am zis să vă spun şi vouă despre el.

boPrima dată l-am întâlnit la Cluj Napoca în 2013, când ne-a făcut seara de Crăciun de neuitat.
Ne-a încântat cu colinde tradiţionale, cântate din suflet de ardelean. Chiar am şi fredonat câteva colinde alături de el.

Anul trecut, în 2014, m-a felicitat personal pentru proiectul meu, un brad origami de 2,2 m. De atunci sunt un ascultător fidel al cântecelor sale.

Bogdan Curta şi-a început cariera muzicală la 13 ani, cântând la numeroase spectacole, emisiuni radio şi la televiziunile naţionale.

Primul album de colinde și cântece de iarnă s-a intitulat Îngeri din Rai, şi a fost lansat în 2003 la Cluj-Napoca. Din 2006 şi-a început cariera profesională printr-o dublă lansare oficială a unui album de compoziţii muzicale proprii, şi a unui volum de versuri şi aforisme,
ambele intitulate Dor de Primăvară.

Ştiu că piaţa abundă de colinde diverse, cântate în stiluri diversificate, de interpreţi cunoscuţi, dar ascultaţi această voce şi o să vedeţi cum se umple sufletul de bucurie!

Dacă doriţi să cumpăraţi un album de colinde sau muzica folk, vedeţi aici cum puteţi să cumpăraţi.

Vin sărbătorile, soseşte Crăciunul, colinda vesteşte naşterea Domnului! Bucurăţi sufletul cu un colind din suflet de ardelean.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *