Întâmpină iarna în ritmuri de Zumba!

31557681_747602165290314_7040583683661828707_n

Vreau nu vreau, iată că se apropie şi geroasa iarnă. Am ieşit de dimineaţă să iau puţin aer proaspăt, dar mi-a cam îngheţat nasul şi degetele. Nu prea sunt iubitor al frigului, dar îmi place sa mă dau cu sania şi cu schiurile……dar pe acestea le las altora. Îmi place să am o viaţă activă, să mă mişc, să fac sport sau chiar să dansez.

Şi dacă tot vorbeam de frig, de iarnă, ce aţi zice de puţină mişcare în ritmuri de Zumba? Creat de cunoscutul dansator şi coregraf Alberto „Beto” Perez, în anii90, Zumba implică o combinaţie între elemente ce țin de dans şi elemente din sfera aerobicului. Se incorporează în acelaşi dans mişcări din hip hop, samba,mambo, soca, salsa, merengue, reggaeton sau chiar arte martiale, şi nu în ultimul rând dans din buric.

Clase autorizate de Zumba sunt în aproape toate oraşele, dar Bucureştiul, Clujul şi Sibiul au instructori formaţi în străinătate. Aici o să vreau să vă prezint două zumba-tiste, instructoare pasionate de acest dans, pe Damacus Ramona şi Alina Cocuţ din Cluj-Napoca, care în data de 12 noiembrie organizează un eveniment caritabil, cu deviza WE ARE ONE!

 

12182460_1038573619526499_7101407978810674234_o
Alături de Asociaţia Pentru Solidaritate şi Empatie Delia Grădinaru, vor încerca să stârnească interesul publicului dornic de mişcare şi distracţie. Totodată se vor strânge fonduri pentru sprijinirea copiilor şi tinerilor cu insuficienţă renală cronică.

Aşadar, dacă eşti din Cluj, dacă iubeşti dansul şi dacă vrei să faci o faptă bună, mergi la
Internaţional Ballroom,joi 12 noiembrie de la ora 19.00 la 21.00, şi vezi cât de plăcute sunt acele mişcări şi cât de instructive. Locaţia este pe Aleea Baisoara 2A, cartierul Gheorgheni.

La eveniment sunt invitaţi şi instructorii Zita Acs, Camila Martian, Camelia Mariana Petrasca, Andreea Hariton, Alina Mihon, Ioana Moisesc, Simina Stupar, El,ena Mihaela Timbus, Adi Muszka, Ecaterina Maftei, Inga Grate, Mona Gheorghiu, Kiraly Amalia, Paula Suba, Andrea Horvath.

Invitaţi speciali vor fi HAYROLD ABREU & DEIVIS LINA L International presenters Zumba®Fitness din Republica Dominicana. Intrarea costă 20 lei, bani care vor fi donaţi Asociaţiei Pentru Solidaritate şi Empatie Delia Grădinaru. Biletele se pot achiziţiona de la instructorii de zumba, prezenţi în cadrul evenimentului, şi de la faţa locului.
Cine doreşte, poate să facă donaţie în contul asociaţiei
RO 45 BTRL 01301205F94787XX Banca Transilvania

Eu unul, până acum doi ani, nu ştiam ce este zumba. Credeam că este o chestie de te face să dai din cap până te iau toate ameţelile și care te face să transpiri. Vă aşteptăm în număr cât mai mare, pe 12 noiembrie la Internaţional BallRoom la saună. Dar acum, după ce am învăţat doi trei paşi(de restul mă voi ocupa mai încolo), pot să vă spun că merită să încercaţi. Zumba te binedispune, te face să te simţi altfel, te revigorează, te face să uiţi de toate problemele, şi este soluţia pentru o cură de slăbire eficientă!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Întâmpină iarna în ritmuri de Zumba!

  1. Ioana Radu spune:

    N-am mers niciodata la zumba, desi mi-as fi dorit. Abia de curand am aflat ca se tin astfel de cursuri si in micul oras in care locuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *