Trăieşte muzica rock şi ajută-i pe cei ce nu pot să o asculte!

Muzica rock mi-a fost, şi continuă să îmi fie, un prieten adevărat, care mă face să uit de zilele triste. Încă de prin anul ’88, când am descoperit acest gen de muzică, am fost nedespărţiţi. Numai cât mă gândesc la Metallica sau Nirvana, îmi stârneşte dorul de serile de vară, când stăteam la un foc de tabără, ascultând şi cântând rock. Cu pantalonii tăiaţi, cu plete cât mai lungi şi cârlionţate, cu tot felul de accesorii care mai de care mai şmechere, ne dezlănţuiam pe ritmuri de rock alternativ sau hardrock. Rock-erul şef era considerat tipul care rezista să dea din cap cel mai mult. Mi-aduc aminte cu drag, de o seară de vară din ’89, când am fost într-o tabără la munte. Ne adunasem aproape 60 de tineri împrejurul unui foc, care ardea molcom. Era multă melancolie. Unul cânta, altul spunea o poveste, un banc, era foarte trist. Dar, totul a luat o întorsătură neaşteptată. Administratorul taberei a venit cu un casetofon, foarte balşoi, cu care ne-a schimbat starea de spirit. Cu câteva casete adunate de la fiecare, ne-am pus pe…..ritmuri rock. Toţi ne-am dezlănţuit. Am cântat până mi s-au uzat corzile vocale, iar de dansat……ce să mai zic, am rămas fără tălpi la tenişi.

De atunci, din acele timpuri, am rămas un fidel al rockului. Nu am ratat nici un concert din apropierea oraşului în care locuiesc, la care să nu fiu prezent. Am fost la curent cu toate apariţiile de pe piaţă, albume lansate, formaţii noi, care se străduiau să îşi facă loc printre favoriţii de top, şi mi-am făcut o colecţie cu cei mai îndrăgiţi artişti ai acestui stil de muzică.

afis-Legal-Rock-29_06-354x500

Mi-am propus, şi sper să pot şi realiza, să nu ratez concertul Legal Rock din data de 6 noiembrie, de pe scena Arenelor Romane. Chiar dacă nu mai sunt la vârsta majoratului, am rămăs acelaşi rock-er fidel. Vreau să ascult live corzile de chitară şi bubuitul tobelor, că cine ştie……poate mai întineresc cu vreo 20 de ani, în ritmuri de rock hard şi alternativ.

Acest concert este organizat de Legal Magazin Events şi are ca scop, strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiiilor ce suferă de autism din Asociaţia Stop Autismului.

Membrii echipei organizatoare declară:
“Evenimentul este unul de suflet pentru noi. Ideea concertului ne-a venit din pasiunea pentru rock dar și pentru că dorim să întindem o mână de ajutor copiilor care suferă de autism. Faptul că le dedicăm acest proiect ne obligă să ne implicăm complet. Vom aduce împreună, la concertul Legal Rock, trupe iubite de noi și de publicul din România”.

Haideţi şi voi, cărora le curge rockul prin vene, să dăm o mână de ajutor acestui scop caritabil. Cristi Rubaru va fi gazda acestui eveniment, şi vă va prezenta, cum o face de obicei, într-un stil propriu, trupele Grimuss, Zob, Trooper şi Aura. Deja parcă îmi sună în timpane melodia
Priveşte-mă cântată de Bogdan Mezofi din trupa Grimus, zburând printre nori alături de Vlase, Moşu şi doru, din trupa Zob. Vreau să Trăiesc clipa cu puţin heavy metal , cântat de Alin Dincă şi ceilalţi membri Trooper, şi în final să mă răcoresc cu Tom boy cântat de Aura Dănciulescu din trupa AURA.


Avem ocazia să participăm la un eveniment, care pe lângă faptul că ne oferă un rock de calitate, ne dă posibilitatea să ajutăm copiii cu autism să poată învăţa, să se poată integra în societate. Cu un bilet cumpărat de aici poţi ajută şi tu un copil să poată merge la şcoală!

Partenerul principal al acestui eveniment este RockFM, în colaborare cu Jurnal Rock, kooperativa.ro, inoraş.ro şi ecomunicat.info.

Dacă sunteţi din alt oraş decât Bucureşti, puteţi să vă cumpăraţi bilete din reţeaua de magazine IQ Box din toată ţara.
Nu ne rămâne decât, cu mic, cu mare, cu muzica rock în sânge sau doar simpli ascultători, să ne unim forţele, aşa cum o fac rockerii de obicei, şi să ne pornim la drum spre scena Arenelor Romane, pe data de 6 noiembrie.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Trăieşte muzica rock şi ajută-i pe cei ce nu pot să o asculte!

  1. Pingback: Castigatori campanie Legal Rock - Blogal Initiative București

  2. Tatiana Crisan spune:

    Oof,Nicule ai atins o coarda sensibila si mai rascolit,sper sa nu pierd concertul!

  3. Super!Sper sa pot ajunge si eu la acel concert!Iubesc rock-ul! :)

    • Nicu spune:

      Bun venit Andreea în casa unui suflet captiv. Toţi fanii muzicii rock ar fi bine să meargă şi să asculte live acest concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *