De eşti fan de esenţă tare, câştigă un bilet la mondiale!

STEJAR_Bere-ptr-Tovarasi_Final-620x876-620x330

Gata, m-am săturat să tot citesc, că fiecare ţară se laudă că ar avea cei mai înalţi copaci, cei mai longevivi……Noi nu avem? Toată ţara este plină de brazi, foioase şi alte specii.
Dar avem
„Stejarii”
noştri, puternici şi longevivi.

Lemnul de stejar este foarte rezistent, şi a fost folosit dea lungul timpului în construcţii şi mai ales la confecţionarea de butoaie pentru „licoarea lui Bachus”. Şi dacă vorbesc despre licoare, să vă dau un sfat. Să vedeţi ce aromă are berea făcută acasă, ţinută la fermentat într-o butelcă din stejar. Ce aromă şi miros plăcut, cu gust de hai mai bea! Şi când mă gândesc că această butelcuţă este moştenire de la străbunicul, depăşeste de trei ori vârsta mea. Păcăt că obiceiul de a face bere acasă a dispărut, odată cu recipientele de stejar. Doar prin unele gospodării de la sate mai poţi găsi butoaie de stejar, intacte, care au rezistat dea lungul timpului, deoarece acest copac are o fibră rezistentă la orice fel de mediu.

Dar acum, pot savura o bere delicioasă, gândindu-mă la gustul berii din butelca bunicilor. Cu 7% alcool, berea Stejar, este binevenită oricând. „Puternică” precum stejarul, este berea bărbaţilor adevăraţi.

Nici eu nu refuz plăcerea de a savura o astfel de bere, atunci când urmăresc o grămadă organizată de la un meci de rugby. Aproape că nu îmi dau seama când se termină din doză. Suntem 6 prieteni, toţi unul şi unul, şi ne adunăm ori de câte ori avem ocazia să urmărim un meci. Toate merg strună, dar făr de puţină bere, meciul nu este aşa de plăcut. După o bere, cu toţii ne implicăm emoţional .

Şi am zis noi, „bărbaţi adevăraţi” ce suntem, fani ai berii şi ai rugby-ului, să facem şi noi o grămadă organizată. Că poate ne iese. Şi dacă o să reuşim, deşi berea băută cam moaie picioarele, o să ne înscriem la concursul organizat de către berea Stejar.

Dacă şi tu cititorule, eşti un fan al echipei naţionale de rugby Stejarii, sau doar îţi place să vezi un meci de excepţie pe stadionul Wembley din Londra pe 27 septembrie, vezi şi tu aici ce trebuie să faci, ca să intri în cursa pentru unul din cele 12 bilete, la meciul de rugby România-Irlanda, din campionatul mondial.

rugby

Cu deviza „nici un mondial acasă” Stejarii româniei au participat la opt ediţii consecutiv, de la aceste campionate mondiale.

Să nu ne îngrijorăm de costurile transportului şi al cazării, deoarece de toate acestea are grijă berea Stejar. Că doar ştiţi că prietenul nu te lasă la greu, iar organizarea este mama succesului. Precum în meciul de rugby, o grămadă bine organizată duce la câştigarea acestuia. Vei avea un weekend cu cazare şi transport gratis la un meci cu esenţă tare!

Eşti fan de esenţă tare? Ai spirit de rugbyst? Atunci participă şi tu şi hai să susţinem Stejarii româniei la mondiale! Şi nu uita că fanii de esenţă tare nu urmăresc un meci de mondiale de la tv.
Înainteeeeeee Stejariiiiii! Hai la mondialeeeee!

Up-date regulament
De curând s-a modificat regulamentul pentru a fi cât mai simplu să ajungi la meciul de rugby Irlanda-România. Răspunzi corect la quiz şi te înscrii automat pentru tragerea la sorţi. Şi cu puţin noroc poţi câştiga unul din cele 12 bilete, puse la bătaie de către berea Stejar. Mult succes!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la De eşti fan de esenţă tare, câştigă un bilet la mondiale!

  1. stefania jiga spune:

    Tatiana facem grămadă organizată,mă bag și eu la un Stejar!!!

  2. tatiana crisan spune:

    E atit de buna berea STEJAR incit nu ma mai satur s-o savurez,sper sa bem imoreuna la mondiale!

  3. tatiana crisan spune:

    Nu am mai vazut un meci pe stadion,de cind eram adolescenta,wow ce frumos ar fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *