Cum mi-am recăpătat sănătatea cu produsele apicole

apila

Viaţa, este cel mai preţios lucru cu care am fost înzestraţi. Dar viaţa fără sănătate este mai dificilă, aşa că ar trebui zi de zi să contribuim la menţinerea sănătăţii.

Anul acesta, a fost un an foarte dificil pentru mine, din punct de vedere al sănătăţii. M-am pricopsit cu o problemă digestivă încă de prin luna februarie. Cauzele? Ba se presupune că alimentaţia necorespunzătoare, ba că ar fi stresul de vină, toate au fost doar presupuneri. Şi aceste diagnostice, de gastrită erozivă, au fost puse de medicul gastroenterolog, în urma examinărilor şi a analizelor la sânge. Toate bune şi frumoase până aici, doar că nici o îmbunătăţire.

Tratamente peste tratamente, care injectabile, care orale, de nici nu vreau să îmi mai amintesc. Toată medicaţia a fost alopată, cu o mulţime de efecte adverse. Nu le mai specific deoarece sunt prea dureroase de aflat. Nimic până aici neobişnuit, că doar cunoaşteţi sistemul de sănătate românesc. Schimbi o duzină de medici, şi rămâi cu suferinţa. Nu a spus nici un medic să se încerce şi un remediu naturist. Deoarece tratamentele alopate s-au contrazis întotdeauna cu remediile naturale. Deşi cele naturale au un efect lent dar de durată, şi fără efecte secundare.

Şi ce credeţi că am făcut? După ce am studiat pagini întregi de internet, şi după ce am cerut şi părerea unui specialist(specializare în fitoterapie), am luat o hotărâre. Am încercat produsele apicole. Deşi eram puţin sceptic, am făcut comandă prima dată de produse apicole de polen crud.

prun

incercand polenul crud de prun, deoarece este ideal pentru problemele digestive. Are un gust plăcut de sâmbure de prună, aşa că eu cred că ar fi o plăcere pentru oricine să il încerce. Dar nu de gust este vorba, ci de beneficiile care le are. Fiind un aliment viu, cu enzime şi bacterii benefice pentru sănătatea organismului nostru. Fiind crud, neconservat sau uscat, păstrează toate ingredientele cu care a fost înzestrat de natură.

Are un conţinut bogat în vitamina A, vitamina K, fibre, vitamina C şi E, dar mai ales este un bun antioxidant, acţionând benefic asupra stomacului, ficatului şi bilei, fiind numit şi „îngerul păzitor al colonului și imunității”.

Eu am continuat să consum câte 2 linguri de polen de prun din luna iunie, şi mai fac acest lucru şi acum. Numai că, alături de polen am mai adăugat şi o linguriţă(aprox 3 gr) de pastură. Totul pentru o eficienţă maximă.

Fiind numită şi pâinea albinelor, are capacitatea de a stimula producerea de globule roşii, de a fi un bun revitalizant şi un ajutor de nădejde pentru creşterea imunităţii. Păstura este un polen mai special, adunat cu greu de micile albinuţe, aşezat în fagure alături de enzime secretate de ele, şi lăsat la fermentat la temperatură ridicată din stupină, timp de trei luni. În urma acestui procedeu ia naştere granula de pastură. Cu o formă hexagonală solidă, cu gust uşor acrişor şi în acelaşi timp şi puţin dulce.

păstură

Cu pastura a fost mai greu, dar m-am obişnuit destul de repede. Mai ales atunci când este pentru sănătatea mea! Am luat aceste două produse ale stupului timp de trei luni şi jumătate.

Încă din primele săptămâni de tratament, au început să apară şi rezultatele. Disconfortul abdominal aproape că dispăruse iar aciditatea gastrică s-a redus din intensitate până la vindecarea ei.

Acum, după mai bine de trei luni de zile , cu un regim alimentar adegvat şi cu aceste două remedii apicole minunate, am reuşit, ceea ce tratamentul alopat nu a reuşit. Să tratez până la vindecarea ei, a gastritei erozive şi a efectelor secundare acesteia. Nu mai spun de starea psihică care mi-a dat-o şi de energia cu care mă „îmbogăţesc” în fiecare zi.  Iată că şi acum mai iau câte o linguriţă dimineaţa, pentru a putea face ce mi-am propus în acea zi.

Nu am vrut neapărat să vă conving de beneficiile produselor apicole Apiland, dar nu uitaţi că avem posibilitatea să menţinem sănătatea şi vitalitatea organismului nostru, şi cu produsele stupului. Chiar dacă medicina alopată nu se face soră bună cu cea naturistă.Consultaţi un specialist în fitoterapie şi produse apicole,  încercaţi şi aceste beneficii, căci nu se ştie niciodată…….de unde vine tratarea unei boli.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cum mi-am recăpătat sănătatea cu produsele apicole

 1. Si daca este si daca nu, se promoveaza produse bune pentru sanatate. Teo, cum adica reclama mascata? Este o informatie gratuita, daca ai nevoie de ea o folosesti, daca nu, nu. Crezi ca administratorul blogului n-are nevoie de bani? Crezi ca domeniul, serviciul de gazduire si timpul pierdut il plateste cineva?

  • Nicu spune:

   Eu iau gratis totul! Dar aici nu am luat nici un sfanţ. Am scris din respect pentru calitate. Scriu şi pentru dl Teo……dacă dă să probez nişte păstură din producţia proprie!

 2. teo spune:

  reclama e sufletul comertului.Daca povesteai ca ai consumat polen crud de prun etc…fara a mentiona numele producatorului mai ca era Ok!
  Dar asa consider ca e o reclama mascata.

  • Nicu spune:

   Nu este reclamă, deoarece o reclamă se mai şi plăteşte. Am facut acest articol din proprie iniţiativă, ca şi mulţumire pentru efectele benefice ale acestor produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *