Sfârşitul lunii august şi sfârşit de vacanţă

11899854_1026579670705830_2406491489328461349_n
Încet dar sigur, au trecut şi cele 10 zile de vacanţă. Astăzi este sâmbătă 29 august. De
dimineata ne-am mai trezit! Doar gândul că vom pleca spre casă şi nu ne vom mai întălni prea curând, ne dă o stare de discomfort şi de tristeţe generală. Să nu vă gândiţi că ar fi pentru ultima dată când ne întâlnim. Cu ajutorul domnului Emanuel Ungureanu şi cu sprijinul sponsorilor, sperăm într-o nouă reîntâlnire de acest gen.
De cu seară am început să înghesui în geantă toate lucrurile personale.Şi îmi reproşam de unul singur, oare am luat tot şifonierul de acasă? Aşez, aşez, şi parcă tot mai sunt! Dar ce să-i faci, năravurile bărbaţilor…..ar pune şi soţia în geantă, ca să fie siguri că merge alături cu ei. După toate cele, care cu greu au încaput, aşez şi suvenirurile, căci ştiţi cum e, toată familia aşteaptă o mică atenţie, o mică adiere din briza mării, care să aducă măcar gândul, imaginaţia, de vacanţă la mare.
După micul dejun, foarte copios şi stimulent, mai facem o escală pe plajă, că doar trebuie să salutăm şi să ne luăm rămas bun de la nisipul fierbinte şi de la valurile furioase. Cred că şi marea era supărată de plecarea noastră!
Câteva self-uri, poze cu tot grupul sau fiecare cu cine a dorit să aibă o amintire, toate se petrec foarte repede, de parcă şi timpul vrea să zorească plecarea noastră. Facem o baie pe cinste în apă sărată a mării, şi mergem spre sala de mese……căci trebuie umplute burţile cu combustibil. Că de nu…….motorul dă rateuri.
După masă unii dintre colegi……şi prieteni, merg spre „locul de muncă”, iar restul se pregătesc pentru cursa spre casă. Toate se petrec într-un ambiant plăcut, cu emoţiile despărţirii.
Pe seară, în jurul orei 22, ne vom îmbarcă pe vaporul care duce spre dulce-a casă. Un drum lung ne aşteaptă, dar ce mai contează……7 sau 10 ore de călătorie, se compensează numai bine cu cele 10 zile de vacanţă şi distracţie. Ba încă dă şi cu plus!
Şi uite aşa, cu aceste cuvinte…….cu drag spuse, închei vacanţa la Mamaia, cunoscuta staţiune de pe malul Mării Negre, nu înainte de a face mulţumiri, pentru efortul depus pentru organizarea aceastei tabăre, lui Paula, ajutorul necontenit al lui dl Emanuel, sponsorilor, care au sprijinit financiar această tabără, şi nu în ultimul rând, centrelor de dializă, care au făcut un efort imens pentru a putea , fiecare dintre cei dializaţi, să facă cele trei şedinţe de dializă pe săptămână.

Primiţi, vă rog, aceste sfaturi, de la al vostru coleg:
Aveţi grijă de sănătatea voastră, aşa câtă este ea, căci viaţa este unică! Luptaţi şi veţi căştiga……măcăr o zi în plus din şirul vieţii! Vă îmbrăţişează cu drag…..al vostru coleg şi prieten Nicu!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sfârşitul lunii august şi sfârşit de vacanţă

  1. Mihaela Pascu spune:

    Nicu,mă bucur mult că te-ai simțit minunat în vacanță.Îți doresc spor la scris și să auzim numai de bine.

  2. stefania jiga spune:

    A fost o vacanță pe cinste și țin să mulțumesc domnului Emanuel Ungureanu , Asociatiei Solidaritate și Empatie Delia Gradinaru ,dar și întregii echipe care a făcut posibilă această vacanță.Mii de mulțumiri tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *