M-am mutat în casă nouă!

După cum spune şi titlul acestui articol, m-am mutat în „casă nouă”. O casă a sufletului meu, unde să îmi scriu bucuriile trăite în fiecare zi, unde pot să îmi astâmpăr setea de cunoaştere, să spun despre lucrurile care mă dor, şi de ce nu……să îmi continui articolele despre insuficienţa renală şi bolile asociate acesteia.

De curând m-am hotărât, să trec de la domeniu gratuit(blogger), la unul propriu. Eram într-o mare dilemă: nu ştiam cum este mai bine. Să încep un nou blog, cu articole despre lucruri banale, trăite sau inventate, sau să îl transfer pe „dializarenală” pe domeniul proaspăt achiziţionat.

De ce eram aşa de nehotărât? Păi……cum să mă pot despărţi de cel ce l-am crescut timp de cinci ani şi jumătate, de cel ce ma ajutat să particip la Competiţia Super Blog din toamna anului 2013 şi în primăvara lui 2014, la competitiile de vară şi toamnă Orkestra, şi nu în ultimul rând la campaniile organizate de Blogal Iniţiative unde am şi câştigat mai multe premii. Şi mai era un lucru, tehnic, de care nu vroiam să mă despart……”page autority şi domain autority. Aveam un DA de 90 şi PA de 35. Nu este foarte mult, dar mă plasa pe primul loc în cautarea Google, la cuvintele dializa renală, insuficienţa renală şi transplant. Singurul lucru de care nu eram mulţumit, era că nu puteam scrie tot ce vroiam. Pe un blog cu nişa de sănătate, nu poţi să scrii despre maşini,excursii sau fashion.

De pe data de 25, am început să mut toată „mobila”. Pagini, articole, imagini şi linck-uri. Cam greu cu căratul, deoarece este a doua oară când fac un blog pe platforma Wordpres, proprie, şi nu am cunoştinţe avansate de programare şi SEO, dar mă descurc.

Vă invit, pe toţi cei ce îmi calcă pragul noii case, la o „petrecere” împărăţească, unde vor curge râuri nesfârşite de cuvinte, unde se va servi articole „gustoase” pe placul tuturor, se va răsfaţa cu „deserturi” de imagini colorate şi frumos aranjate, iar ca petrecerea să fie animată…..scoatem din stocuri şi un videoclip sau melodie, care să te facă să mai vii şi altă dată în „această casă”.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

13 răspunsuri la M-am mutat în casă nouă!

 1. Cornel spune:

  Mult Succes cu noua ta casuta .

 2. Stefania spune:

  Mult noroc si cat mai multi musafiri in noua casa!

 3. 1lauralaly spune:

  Sa stapanesti sanatos aceasta noua casuta a sufletului tau Si sa iti fie mereu senina. iti ureaza farima de suflet. Am venit cu ganduri bune si urari din suflet ca si cadou de casa noua.

 4. maya-maria spune:

  Să-ți fie casa nouă, temeinic adăpost,
  De vorbe înțelepte, și calde, și cu rost.
  Să o îmbraci frumos cu flori dalbe de suflet
  Să-ți fie ție umbră când obosit de-atâta umblet
  Vei vrea să ai răcoare.
  Să curgă în curtea ei izvor de sete alinătoare,
  Mereu să ne primești cu brațele deschise,
  ca împreună să-mpărțim realități și vise.

  Spor să ai și sănătate, premii bune și bogate,
  Inspirație o mare și postări nemuritoare.

  • Nicu spune:

   Te aştept, să vii mereu
   Să îmi citeşti scrierile din „sufletul meu”
   Mulţumesc mult draga mea prietenă!

 5. Multa succes cu noua casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *