Înoată! Susține și tu!

Este luna iulie, dragii mei cititori, cuptor se mai spune în popor, şi ne arată că se ţine de cuvânt. Ne cam „prăjeşte ” soarele în aceste zile. Dar ce frumos este pentru cei ce au avut posibilitatea să meargă pe malul mării! Să „guşti” din briza mării, să te răsfeţi mângâiat de razele soarelui şi să te răcoreşti în valurile nervoase ale mării, şi câte şi mai câte bucurii de vară!
Toate acestea sunt realizabile dacă sănătatea este o bună prietenă. Dar iată că copiii cu insuficienţă renală nu au acest privilegiu. Nu au nici posibilitatea financiară şi nici suport logistic, pentru a putea merge câteva zile la mare. Toţi îşi doresc să iasă din rutina zilnică, să simtă măcăr 4 zile din 7 că este vacanţă, căci restul îl petrec în clinica de dializă.

Pentru a putea stârni un zâmbet pe chipurile acestor copii şi tineri, dependenţi de dializă şi cu transplant,
Fundaţia Comunitară împreună cu Marty Restaurant organizează pe data de 11 iulie, la ora 11 am,  la centrul de natație al UBB-ului,
Swimaton-ul „Luptăm pentru Viaţă,” Tabără la mare ” „Zâmbet de Copil” În Memoriam Delia Grădinaru ”

Trei echipe de super eroi, de la Marty restaurant, sau înscris în lupta pentru strângerea de fonduri a unei cauze, care poate să stârnească zâmbete de bucurie în viaţa acestor copii.

Vino şi tu sâmbătă la ora 11, şi intră în galeria susţinătorilor celor trei echipe, Echipa Marty City, Marty Society  şi Marty West Side,
să demonstrăm tuturor că împreună  putem face diferenţa!
Prin acest proiect, se propune să se strângă 100 000 de lei, suma care mai este necesară, pentru ca cei 62 de copii şi tineri  să poată beneficia de câteva zile de vacanţă.

Cine doreşte să facă donaţii, poate să meargă la faţa locului, sau să contacteze preşedintele Asociaţia pentru Solidaritate „Claudia Safta”  pe domnul Emanuel Ungureanu la adresa de e-mail  miticau@yahoo.com, sau la numărul de telefon: 0744502877. Donaţii de la distanţă, se poate face donaţii şi în contul asociaţiei:
RO45BTRL01301205F94787xx
Înoată! Susține

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *