Răcoare,distracție și savoare alături de BECK’s GOLD

Savoarea berii are o traditie de mii de ani, iar în ultimile secole o amprentă desăvârșită.
Cu siguranţă, acest lucru îl cunoaşteţi cu toţii, dar cine ar rezista în faţa unei „blonde”? Dar în faţa unei Beck’s Gold?

De când „colectez” tipuri de bere, am constatat că fiecare are gustul ei specific plin de puritate, unde își mai pune amprenta ,prelucrarea materiei şi pasiunea pentru producerea ei!
Curios din fire cum sunt, şi dornic de gusturi noi, am încercat şi
Beck’s Gold.
Iar acum să vă declar, dragi „tovarăşi”, părerea mea. O bere de care să nu te poţi dezlipi nici când visezi.
Are o aromă desăvârşită, cu doar 4% alcool, ceea ce îţi demonstrează că se poate şi altfel. Dacă am spus altfel, să vă spun părerea mea de degustător şi de rock-er.

Hai spune tu cititorule, cum ar fi să aduni 10 prieteni într-o cameră, să ascultaţi muzică rock? Ar fi precum la un cenaclu? Dar adaugă şi câte o bere Beck’s Gold, şi să vezi cum se lasă cu karaoke şi petrecere funn!
Duminică, pe 28 iunie, fiind un pasionat de pescuit , am mers cu câţiva dintre prietenii mei. Totul era bine, timp frumos, vântul era liniştit, dar totul era cam plictisitor. Până când am savurat o bere Beck’s Gold, şi totul a căpătat alt aspect. Vroiam să prindem peştele cu mâinile, să cântăm melodiile rock preferate……ce mai conta pescuitul? Era o experienţă nouă.
Şi ca să fie o experienţă şi mai funny, ne-am hotărât să mergem pe munte, la vîrful Nemira.Mult de urcat, oboseală multă, dar cine spune că…..în vârf de munte nu se poate face karaoke? Şi mai ales când ai alături şi un Beck’s Gold? Totul devine posibil, căci berea este un ingredient minune prin care îţi poţi corupe prietenii, să stea la dispoziția ta 24 de ore din cele 7 zile ale săptămânii.

Pentru toţi cei ce gândesc liber, BECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, ,mai rafinată, mai ușoara, cu doar 4% alcool. Este o bere a fresh thinker-ilor şi a fost facută cu un scop: ca să arate că indiferent de situaţie, lucrurile pot fi făcute şi altfel.
Nu crezi? Iată mai jos o dovadă.

Dacă nu crezi, vezi că Beck’s a lansat şi aplicaţia
aplicaţia „cine spune că”
unde poţi vedea păreri, concursuri şi lansări. Intră şi tu în această aplicaţie şi spune tuturor, cum Beck’s Gold te face să gândeşti liber, să visezi şi chiar să realizezi. Dacă nu un concert rock în lift dimineaţa, poate altceva…..să putem experimenta cu toţii.

Cum am spus , povestind câte puţin din viaţa de zi cu zi, campania Beck’s Gold, este precum :
Te răcoreşti în vârf de munte, savurând o bere Beck’s Gold în timp ce te distrezi făcând karaoke.  Răcoare, distracţie şi savoare, trei din trei, şi mult mai mult….de vrei!
Beer and rock forever!

Acest articol a fost publicat în CONCURSURI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Răcoare,distracție și savoare alături de BECK’s GOLD

  1. Mihaela Pascu spune:

    Un concert rock și o bere Beck's Gold pe malul mării ,e cea mai bună distracție.Dacă mai ai și câțiva prieteni alături,te vei simți minunat.Vacanță plăcută sau fir întins la pescuit…Ai grijă,berea să stea la rece,iar domnișoara să fie fierbinte!

  2. stefania jiga spune:

    Cum spunea Caragiale.."căldură mare mon cher."..așa că merge un Beck's Gold,nu-i așa?

  3. cine spune ca Becks Gold nu te face invingător? Termini 10 beri şi ai sa zici ca esti invins!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *