MULȚUMIRI PROFUNDE CELOR 3500 DE ALERGĂTORI DE LA MARATONUL INTERNAȚIONAL AROBS CLUJ-NAPOCA 2015

Iată că, ieri 19 aprilie 2015, s-a desfăşurat Maratonul Internaţional Cluj.
Chiar dacă timpul nu a prea ţinut cu alergătorii, participarea a fost foarte numeroasă. S-au aliniat la linia de start 3500 de iubitori ai sportului, la categoriile de alergători profesionişti.

Startul a avut loc la ora 9 şi 15 minunte. Soarele dimineţii nu a vrut să fie prezent şi să creeze un mod ambiant pentru alergători, dar şi aşa startul a fost un succes. Probele s-au desfăşurat pe mai multe străzi ale municipiului Cluj Napoca şi al cartierului Grigorescu, iar linia de sosire a fost la Cluj Arena.
După o cursă fabuloasă, care a testat rezistenţa şi forţa psihică a alergătorilor, s-au desemnat şi câştigatorii.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

START Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca 2015
Am dat STARTUL probelor tehnice după un scurt moment de reculegere în memoria maratonistului Cornel Mișca care ne-a părăsit ieri. L-am întâmpinat pe Tibi Ușeriu care aleargă din Pasul Tihuța, începând de ieri, 215 km pentru cauza socială a evenimentului – copiii cu insuficiență renală aflați în grija Asociației pentru Empatie și Solidaritate Claudia Safta. ***We STARTED the technical races after a short moment of recollection in the memory of the marathonner Cornel Mișca who departed yesterday. We welcomed Tibi Ușeriu who started running yesterday from Bistrița county and will cover 215 km for this event’s social cause – the children with renal insufficiency cared by Claudia Safta Association for Empathy and Solidarity.
Posted by Maratonul International Cluj on 18 Aprilie 2015

Proba de maraton masculin de peste 42 de kilometri din cadrul Maratonului Internaţional Arobs Cluj-Napoca, a fost câştigată, de un alergător kenian, în vărstă de 33 de ani, cu un timp de două ore, 25 de minute şi 24 de secunde. A fost urmat îndeaproape de alergătorul din Ungaria, Nagy Tamas.
 James Emuria, clasat pe primul loc la masculin, a declarat pe stadionul Cluj Arena, la finalul maratonului,că este foarte mulţumit de cursa făcută şi că este fericit că a câştigat.

„A fost bine, puţin vânt, sunt fericit că am câştigat. Am alergat la mai multe maratoane în cariera mea până acum, în Belgia, Polonia, Grecia. Mă antrenez în fiecare zi, acasă, în Kenya”, a spus Emuria.

Felicitările noastre se îndreaptă către câştigători, noi cei 52 de copii şi tineri cu insuficienţă renală cronică, pentru că maratonul a avut şi un scop caritabil. Fondurile adunate în urma înscrierii la maraton, sunt directionate către Asociaţia Solidaritate şi Empatie „Claudia  Safta” a cărei beneficiari suntem, pentru a ne sprijini în lupta cu boala.

Mulţumim Asociaţiei sportive RUNNERS CLUB organizatorul acestui maraton, şi în mod special domnului Horaţiu Morar
preşedintele asociaţiei. Mulţumiri profunde se îndreaptă şi către toţi alergătorii, care prin participare şi pasiunea pentru sportul în aer liber, au „pus umărul” , pentru ca noi cei suferinzi, să continuăm să sperăm şi la ziua de mâine.

 Nu vom uita niciodată, gestul maratonistului TIBERIU UȘERIU
un sufletist luptător, care a alergat 215 km pentru noi. A plecat din Pasul Tihuţa, prin vânt, ploaie şi chiar ninsoare, sâmbătă dimineaţa la ora 9. Doar câte 3 minunte au durat pauzele, la fiecare 50 km. Lupta a fost foarte dificilă, mai ales că a urmat noaptea. Cu răni pe la picioare, schimbare de echipament de câteva ori, căci timpul i s-a cam împotrivit, a ajuns cu brio la linia de start a Maratonului Internaţional Cluj. Dar cursa a continuat încă 42 de km, până la linia de sosire. Rămâi cu adevărat uimit, doar când te gândeşti la distanţa de 215 km, dar să te mai gândeşti la rezistenţă, la voinţă psihică.

UN ADEVĂRAT EROU!!!
Chiar şi premiul său l-a donat, împreună cu sumele strânse în urma acestei curse, pentru cauza noastră a copiilor dializaţi. Mulţumim din suflet!
Toate aceste lucruri, de care beneficiem, nu ar fi putut avea loc fără împlicarea domnului EMANUEL UNGUREANU părintele nostru de suflet, şi preşedintele Asociaţiei Solidaritate şi Empatie „Claudia Safta”. Cel ce ne este ca şi un tată în această familie, care te ajută, te încurajează, te răsfaţă, sau te mai şi mustrează atunci când mai greşesti în lupta cu boala.  Mii de mulţumiri din partea „copiilor săi de suflet”!

Vom continua să sperăm, să luptăm, fără ezitare! Cu implicarea voastră a tuturor, ne daţi o şansă la viaţă!

PS: Voi reveni cu un up-date la acest articol, când vom afla toate datele despre câştigători.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Demonstraţi că nu sunteţi un robot *